Ana Sayfa Uncategorized 17 Ocak 2023 224 Görüntüleme

BASKİLLİLER DERNEĞİ 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI.BAŞKAN AYGÜN ÇAM,GÜVEN TAZELEDİ.

Elazığ Baskilliler Derneği 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Tek liste ile yapılan genel kurulda Aygün Çam güven tazeleyerek yeniden Baskilliler Derneği başkanı seçildi.

Dernek adresinde gerçekleştirilen seçime yoğun katılım sağlandı. Gerçekleştirilen seçimin ardından dernek başkanı Çam, üç yıl daha Elazığ Baskililer Derneği’nin yeniden başkanı oldu. Genel kurula Kent Konseyi Başkanı Av Rustem Septioglu, Naim. Aslanmirza, Mehmet Demirbağ, Bayram Tuncel, Av. Osman Tanman, Prof. Kenen Peker, Eğitimci Abdullah Gündüz katıldı.

Elazığ Baskilliler Dernek Başkanı Aygün Çam, yeniden başkan seçildiği için mutlu olduğunu dile getirirken Elazığ ve Baskil için çalışmalara devam edeceklerini söyleyerek: “Bugün burada Elazığ’ın en güçlü sivil toplum kuruluşlarının başında gelen köklü ve kültürel bir geçmişi ile Elazığ Baskilliler Derneğinin Genel Kurulunu gerçekleştirdik. Çok şükür bugünde tekrardan güven tazeleyerek 7. Olağan genel kurul sonunda da başkanlığa seçildik. İnşallah bundan sonra da önce Elazığ sonrada Baskil için bütün çabamızla çalışacağız. Bizler hep birlikte güçlüyüz.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com