Ana Sayfa Uncategorized 20 Ocak 2023 180 Görüntüleme

BAŞKAN KANGAL’DAN ALİ BABACAN’IN İDDİALARININ ÇARPITILMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

Elazığ DEVA Partisi  İl Başkanı Mehmet KANGAL, geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali BABACAN’ın katıldığı bir TV programında SİHA ve İHA’larla ilgili yaptığı açıklamaların tepki görmesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan BABACAN’ın yayındaki ifadelerinin gayet açık olmasına rağmen çarpıtılmaya çalışıldığını dile getiren BAŞKAN KANGAL;

“Günlerdir gündemi meşgul eden ve bilinçli olarak haksız isnatlarla sözleri çarpıtılan Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN’ın , hepimizin gurur kaynağı olan SİHA – İHA’larla ilgili gerçek beyanlarını kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.

Aslında yayındaki ifadeleri gayet açık olmasına rağmen, bu konuşmaları dinleyememiş olan vatandaşlarımız için neler söylendiğini buradan tekrarlamak istiyorum.

Sayın Babacan, kendisine sorulan bir soruya verdiği cevapla asla herhangi bir firma için engelleme imasında bulunmamış, ısrarla SİHA ve İHA larla gurur duyduğunu ve bunların destekleneceğini belirtmiştir.

Ayrıca rekabet ortamının geliştirilmesini ve daha fazla savunma alanındaki şirketin serbest piyasa koşulları içerisinde Devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini söylemiştir .

Biz, ülkemiz için faydalı olan her yatırımın, her projenin yanında dururuz.

Savunma sanayi de dahil ülkemizdeki mevcut her projenin doğru olanlarını devam ettiririz, yanlış olanlarını düzeltiriz, eksik olanlarını tamamlarız.

Savunma sanayinde de ülkemize gururlar yaşatacak pek çok şirkete destek oluruz.

Biz, eşitlik, hakkaniyet ve şeffaflıktan hiçbir koşulda vazgeçmeyiz. Tüm sanayicilerimizle ilişkimiz aynı yakınlıktadır. Ne torpil ne kayırma ne de nepotizme geçit veririz.

Ülkemizin sanayicilerine, mühendislerine, bilim insanlarına eşit şekilde destek olmaya, herkese fırsat tanımaya, Türkiye’nin yıldızını tüm Dünyada parlatmaya kararlıyız.

Bu sebeple, kimse Sayın BABACAN’ın sözlerini çarpıtmaya kalkışmasın. Bu ülkeye senelerce hizmet etmiş, yarınları için durmadan mücadele eden birinin sözlerinin bilinçli olarak çarpıtılmasını asla kabul etmiyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com