Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 21 Ocak 2023 342 Görüntüleme

İYİ PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İŞ İNSANI YÜKSEL ERCAN: KARAKOÇAN, HAK ETTİĞİ KONUMDA DEĞİL

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ve teşkilat mensupları Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karakoçan esnafının içler acısı bir halde olduğunu ifade eden Ercan, sorunların çözüm kaynağının İYİ Parti iktidarında olduğunu kaydetti.

İl Başkan Yardımcısı Habip Yaşar, Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Gündoğdu Karakoçan İlçe Başkanı Bekir Tosun’da ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ve esnafla görüş alışverişinde bulundular.

 

İL BAŞKAN YARDIMCISI HABİB YAŞAR:KARAKOÇAN’DA TARIM VE HAYVANCILIK BİTMİŞ DURUMDA

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Habib Yaşar, “İYİ Parti İl Başkanlığı olarak Karakoçan ilçemizi ve esnaflarını ziyaret etmek amacıyla buradayız. Türkiye’nin genelinde olduğu gibi burada da sıkıntıların had safhada olduğunu görüyoruz. Esnaf iş yapamaz durumda ve dükkânlarda müşteri yok. Karakoçan’da tam teşekküllü bir hastane olduğu halde doktorların olmadığını, bu sebeple hastaneye gidemediklerinden dolayı vatandaşlar şikâyetçi. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarda hallerinden memnun olmadıklarını ifade ediyorlar. Artık vatandaş güneşin yükseldiğini fark ediyor. Gölgelerin de küçüldüğünü çok iyi fark etmiş durumda. İYİ Parti adına çok güzel intibalar edindik. Karakoçanlı hemşehrilerimizden duyduğumuz yakın ilgi, alaka için ve Karakoçan İlçe Başkanlığımıza, değerli heyetimize katkılarından dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. İYİ Parti İl Başkanlığı olarak bu gezilerimize aralıksız devam edeceğiz. Belirlenen plan ve program dâhilinde ilçe, köy ve beldelerde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com