Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Ocak 2023 200 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ BULUT DUYURDU: İL TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASINI YENİLİYORUZ!

Milletvekili Metin Bulut, Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hizmet Binasının yenileneceğini duyurdu.Elazığ’da41 yıllık binasında hizmet veren Tarım Ve Orman İl Müdürlüğü için yeni hizmet binası yapılacak. AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut yeni hizmet binasının 2023 yatırım programına alındığını belirterek şunları söyledi:

”Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüzün hizmet binası 1983 yılında yapılmış ve 41 yıldır hizmet veriyor. Bina ekonomik ömrünü tamamlamış olmasıyla birlikte depremin olumsuz etkileri binanın kullanım verimliliğini büyük oranlarda düşürdü.

Tarım ve Orman Bakanlığıyla defaaten yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hizmet Binasını 2023 yatırım programına aldırdık.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hizmet Binasını yeniliyoruz. Yeni hizmet binası mevcut yerinde (Sürsürü Yerleşkesi) yapılacaktır. Proje ve yapım süreçlerini adım adım takip edip bir an önce nihayetlendirerek yeni hizmet binamızı şehrimize kazandıracağız.

Yeni Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nın ilimiz tarımına ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com