Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET, Uncategorized 23 Ocak 2023 181 Görüntüleme

BAŞKAN YILDIRIM: 24 OCAK DEPREMİNİN YARALARINI SARMAK İÇİN YOĞUN MÜCADELE VERİLDİ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 24 Ocak’ta meydana gelen Elazığ-Sivrice depreminin yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldırım, depremde hayatını kaybedenlere rahmet dilediği mesajında şu ifadelere yer verdi; “24 Ocak 2020’de meydana gelen depremin acısı hala yüreğimizde. Deprem bölgesinde olan şehrimiz malesef böyle bir afet yaşadı. Devlet-millet birlikteliğinin en güçlü örneğini yaşadığımız o günlerden bugüne yaraların sarılması için çok ciddi mücadele verildi. Bu kapsamda, 21 bin 140 hak sahibi evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, diğer hak sahiplerinin yeni yuvalarına kavuşması için tüm çalışmalar hızla yapılıyor. Öte yandan Sosyal Konut Projesi kapsamında da şehrimizde yapılacak konularla ilgili de süreç hızla ilerliyor. Bu duygularla depremin yıl dönümünde, şehrimizde, ülkemizde ve dünyanın hiçbir yerinde böyle bir afetin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Depremin ilk anından itibaren şehrimize yakından ilgi gösteren ve mağduriyetlerin giderilmesi noktasında emeği olan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Bakanlık bürokratlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve kurum müdürlerimize hemşehrilerim ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com