Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 24 Ocak 2023 931 Görüntüleme

MÜCAHİT YANILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MEHMET KARACADAĞ’A ZİYARET…

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ’ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Karacadağ ile bir araya gelen Yanılmaz, seçim çalışmaları konusunda bilgi aldı. Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Karacadağ Mücahit Yanılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KARACADAĞ: GÜÇLÜ, REFAH İÇİNDE BİR ELAZIĞ İÇİN ÖNCE KENDİMİZE, SONRA HALKIMIZA SÖZÜMÜZ VAR

Seçim çalışmalarına hızla devam ettiklerini aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, “Yakın bir zamanda başladığımız seçim maratonunda inşallah sona doğru yaklaşıyoruz. İnşallah bu günden sonra da katılımlarınızı daha güçlü bir şekilde bekliyorum. Bugün çok kıymetli abim, değer verdiğim sayın Mücahit Başkanım , bizi  ziyarete geldi. Kendisine bu bağlamda çok teşekkür ediyorum.

Bilindiği gibi bir yıldır seçim çalışması yapıyoruz. Özverili çalışmamız ve samimi yaklaşımlarımız halkımızda da karşılık buluyor. Gün be gün güçleniyoruz. Halkımızdaki teveccühü görmek bizleri onure ediyor ve motivasyonumuzu daha da arttırıyor. Seçim koordinasyon merkezimiz halkımıza açıktır. Gelen vatandaşlarımız mecliste seslerini duyuracak, sorunları ve talepleri konusunda çözüm getirecek vekil ihtiyaçlarını bizlere iletiyorlar. Elbette bizler bu yola çıkarken öncelikli olarak Elazığlıların sesi olmayı hedefledik. İlimizin gelişmesi, güçlenmesi hakettiği ilerlemeyi sağlayabilmesi adına önce kendimize, sonra halkımıza sözümüz var. Nasip olursa, Allah nasip ederse bu bayrağın bir köşesinden de biz de hem bölge halkı olarak hem de Elazığ’ın genelinde de bu sevdaya gönül vermiş dostlarla beraber bu bayrağı en yüksek zirvede taşımayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

YANILMAZ: MEHMET KARACADAĞ’IN TİCARİ BAŞARISINI, İMKAN VERİLDİĞİNDE MECLİSTE DE GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM

Elazığ’ımızı en iyi şekilde temsil edecek, kendi ilçesini, kendi bölgesini en iyi şekilde temsil edecek sizlerin de huzur duyduğunuz, olduğundan memnun olduğunuz adaylarımızla birlikte Elazığ Türkiye’ye örnek olacak bir seçim sonucunu yakalayacaktır Allah’ın izniyle. Ben Mehmet Karacadağ kardeşime başarılar diliyorum. Onun ticaretindeki başarısını biliyorum. İstanbul’daki yaptığı işleri biliyorum ve imkan verildiğinde partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine de inanıyorum. Rabbim bu yolda başarılı kılsın inşallah” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com