Ana Sayfa Uncategorized 25 Ocak 2023 286 Görüntüleme

ELAZIĞ DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KÜRSÜBAŞI TOPLULUĞU, BİR BESTEKAR İKİ SOLİST İSİMLİ KONSER DÜZENLİYOR

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürlüğü tarafından Bir Sanatçı, İki Solist konserleri düzenlenecek.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürlüğünün düzenleyeceği konser, 27 Ocak Cuma günü saat 20.00’da  Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.  Topluluk Sanat Yönetmeni Kenan ÇİMTAY yönetiminde, topluluk sanatçılarının  seslendirecekleri, büyük bestekar Sadettin KAYNAK’ın bestelemiş olduğu şarkıları  sanatçıl Mircan ÖZEL ve Onur YENİGÜN seslendirecek.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘Bir Bestekâr İki Solist’ isimli konser ile izleyicilerimizin karşısına çıkacağız. Sanatçılarımızın Solo olarak seslendirecekleri birbirinden güzel eserleri izleyicilerimizin beğenisine sunacağız.
Topluluğumuzun düzenleyeceği konserleri izleyenlerimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu Sanat Cepte uygulamasından, Instagram Elazıgdktm sayfasından ayrıca Youtube kanalımız ELAZIĞ DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİGİ KOROSU isimli sosyal medya hesaplarından takip edebilirler. Ayrıca izleyenlerimiz biletini al internet sitesinden Konser biletlerine ve tarihlerine ulaşılabilir. Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürlüğü olarak Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde 27.01.2023 Cuma günü Saat: 20:00’de Topluluk Sanat Yönetmenimiz Kenan ÇİMTAY yönetiminde biri birinden güzel eserlerden oluşan konserimize tüm müzikseverleri bekliyoruz. Ayrıca konserimize Katkı sağlayan Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğümüze, Elazığ Valiliğimize ve Elazığ Belediye Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Siz değerli basın mensupları aracılığı ile tüm halkımızı konserimize davet ediyor ve iyi seyirler diliyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com