Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 26 Ocak 2023 1243 Görüntüleme

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MEHMET KARACADAĞ’IN YOĞUN TEMPOSU DEVAM EDİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, seçim sürecindeki çalışmalarına devam ediyor. Karacadağ, bu kapsamda il yöneticileri, oda başkanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına uzun bir süredir devam eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, ilçe, köy ve mahalle ziyaretleriyle seçim sürecindeki çalışmalarını sürdürüyor.

 

Milletvekili Aday adayı olan Karacadağ, seçim tarihinin açıklanmasının ardından çalışmalarını yoğunlaştırdı. Karacadağ, İlk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilatlarla bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu.

Karacadağ daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ETSO Başkanı İdris Alan, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş ile Kamu ve kurum müdürlerini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Karacadağ, Sektör temsilcilerinin oda başkanları ve vatandaşlarla da bir araya gelip destek istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com