Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 28 Ocak 2023 246 Görüntüleme

ETSO OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2023 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ETSO yönetimi, meclis üyeleri ve KOSGEB il Müdürü Şaban Yaşa katıldı.

Toplantı hakkında bilgiler veren ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş: “Ocak Ayı Olağan meclis toplantımızın konuğu KOSGEB İl Müdürümüz Şaban Yaşa, bizlere KOSGEB’in 2023 yılında üyelerimizin hangi desteklerden yararlanacağı konusunda bilgilendirmesi olacaktır.” Dedi.

ETSO Başkanı İdris Alan, 2023 yılı iş planı üzerinde istişarelerde bulunduklarını belirterek yaklaşan seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Alan: “2023 yılı iş planımız sorunlarla ilgili neler yapabiliriz bunlarla ilgili istişare ediyoruz. Önümüzde bir seçim süreci var. ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olan bu seçimlerde hizmet dönemimiz süresince ilimiz için birlikte hizmet edeceğimiz isimlerde belli olacak. Bu kritik süreç ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olur inşallah.” Dedi.

KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa,  KOSGEB’in desteklerinden bahsederek,  2023 yılında ETSO üyelerinin KOSGEB’den yaralanabileceği desteklere değindi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com