Ana Sayfa Uncategorized 29 Ocak 2023 256 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, VATANDAŞLARLA VE ESNAFLARLA BULUŞTU

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye ve talepler karşısında gerekli girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam ediyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.


MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ilk olarak vatandaşlarla buluştu. Her hafta vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Demirbağ bu hafta da vatandaşların taleplerini dinleyerek talepler noktasında girişimlerde bulundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, ESNAFLARLA DA BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, esnafları ziyaret etti. İzzetpaşa Mahallesi’ndeki esnafların taleplerini dinleyen Milletvekili Demirbağ açıklamada bulundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “TALEPLER KARŞISINDA GEREKLİ GİRİŞİMLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Haftanın yarısında Meclis çalışmaları, diğer yarısında da Elazığ’da ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Demirbağ; “Elazığ’da olduğumuz zaman sürekli hemşehrilerimizle birlikteyiz. Hemşehrilerimizin, esnaflarımızın taleplerini dinliyoruz. Talepler karşısında gerekli girişimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Elazığ’ımız için, hemşehrilerimiz için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

METİN FIRAT YENİDEN BAŞKAN

METİN FIRAT YENİDEN BAŞKAN

Tema Tasarım | Osgaka.com