Ana Sayfa Uncategorized 2 Şubat 2023 259 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “DEVLETİMİZ BÜTÜN BİRİMLERİYLE, VATANDAŞININ YANINDA”

Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları, Elazığ İl Özel İdare ekipleri tarafından devam ediyor. Gece yarısı Sivrice’nin Üçlerce köyünden gelen 112 ihbarını değerlendiren ekiplere, Elazığ İl Özel İdare ekipleri öncü olarak köy yolunu ulaşıma açtı ve hastaya ulaşılarak müdahale edildi. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ekiplere teşekkür ederek; “Devletimiz, bütün birimleriyle vatandaşının yanında ve hizmetinde.” dedi.

Elazığ’da devam eden yoğun kar yağışından dolayı köy yolları ulaşıma kapandı.
Kar yağışıyla birlikte Elazığ İl Özel İdare ekipleri köy yollarını ulaşıma açma çalışmalarına başladı. Halihazırda devam eden yol açma çalışmaları kapsamında, köylerde bulunan vatandaşların olumsuz etkilenmemesi adına ekipler mesailerini sürdürüyor.
Öte yandan Sivrice’nin Üçlerce köyünde gece yarısı gelen 112 ihbarını değerlendiren ekiplere, Elazığ İl Özel İdare ekipleri öncü olarak köy yolunu ulaşıma açtı ve hastaya ulaşılarak müdahale edildi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ekiplerin yoğun mesaisinin sürdüğünü dile getirirken Devletin her biriminin vatandaşının yanında olduğunu ifade etti. Demirbağ; “Elazığ’ımızda yoğun kar yağışı devam ediyor. Rahmetini bizlerden esirgemeyen Yüce Mevlamıza hamd-ü senâlar olsun. Kar yağışının ilk dakikalarından itibaren ekipler, kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarına devam ediyor. Rabbim yardımcıları olsun. Dün gece yarısı Sivrice’mizin Üçlerce Köyünden gelen 112 ihbarını değerlendiren ambulansa Özel İdare ekiplerimiz öncülük ederek köy yolunu ulaşıma açtı ve çok geçmeden Üçlerce köyündeki vatandaşımıza ulaşım sağlanarak müdahale edildi. Hemşehrimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz, her zaman vatandaşının yanında ve hizmetinde.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com