Ana Sayfa GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SPOR 5 Şubat 2023 1928 Görüntüleme

SAHALARDA KARLA MÜCADELE HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYOR

Ülke genelinde birkaç gündür etkili olan kar yağışı ilimizde de yoğun bir şekilde etkisini gösteriyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Doğukent Hıdır Bilek stadı, Gençlik Merkezi Münir Yılmaz sahalarında, Ahmet Yılmaz sahasında, İl Özel İdare futbol sahasında  Gençlik ve Spor personelleri karla mücadele ederek sahaların kullanılabilmesi için temizlik çalışmalarını dün gece tamamladı. Fakat bu sabah da etkisini göstermeye devam eden kar yağışı dolayısıyla ekipler sahalarda herhangi bir sorun olmaması için hala çalışmalarını sürdürüyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada, “ Hem profesyonel takımlarımız hem de amatör takımlarımızın hafta sonu oynayacağı tüm müsabakalar için tüm hazırlıklarımızı yaptık fakat Cumartesi gece saatlerinde ekiplerimiz ile birlikte hazırlıklarımızı tamamladık ama meteorolojinin de bugün için yapmış olduğu uyarıya ve kar yağışının etkisini sürdürüyor olması dolayısıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle kar küremede ve temizlemede gece geç saatlere kadar görev yapan hizmet müdürlerimiz, tesis amirlerimiz ve görev alan tüm cefakar Gençlik ve Spor personellerimize çok teşekkür ediyorum. Oluşabilecek bundan sonraki tüm olumsuz hava koşullarında sahalarımızı yine hazır hale getireceğiz. Ben mücadele edecek ve Elazığ’ı temsil edecek Entegre Solar Elazığspor ve 23 Elazığ FK Kulübüne ve Bal Liginde ilimizi temsil eden takımlarımıza ve tüm amatör takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com