Ana Sayfa GÜNDEM 6 Şubat 2023 304 Görüntüleme

REKTÖR GÖKTAŞ, FIRAT ÜNİVETESİ HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle Üniversite Hastanesinde ki bazı bölümlerde sıva çatlakları ve dilatasyon bağlantılarında dökülmeler oluşmuştur.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, anında hastane binasında incelemelerde bulunarak oluşan küçük çaplı hasarları yerinde incelemişlerdir.

Fırat Üniversitesi Hastanesinde her hangi bir olumsuzluk bulunmamakta olup hastanede tüm sağlık hizmetleri kesintisiz devam etmektedir.

Öte yandan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Başhekim Prof. Dr. İrfan Kaygusuz hastanedeki personellere ve acil serviste tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com