Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 12 Şubat 2023 315 Görüntüleme

MHP HEYETI ELAZIG’DA YIKILAN BINALARDA INCELEME YAPTI

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, İl BaşkanıYunus Bal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından Elazığ’da ağır hasar tespiti yapılan ve boşaltılan yapılarda incelemelerde bulundu.

Hürriyet Caddesi, Gazi Caddesi, Saray Camisi Meydanı ve Şıra Meydanı’nda bulunan hasarlı ve yıkımına başlanan binalarda incelemeler sonrasi  açıklamada bulunun MHP İl Başkanı Yunus Bal şunları söyledi:

“Çözemeyeceğimiz hiçbir sorun, aşamayacağımız hiçbir engel, altından kalkamayacağımız hiçbir enkaz, saramayacağımız hiçbir yara Allah’ın izni ve inayetiyle yoktur.. Hep birlikte, dayanışma içinde bu zor günleri aşacağız.. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin yanında olacağız yaraları hep birlikte saracağız.

Son neferimize son damla kanımıza kadar TÜRK milletinin hizmetkarı olacağız..

Cenab-ı Allah devletimize zeval vermesin. Devlet millet el ele bir olacağız beraber olacağız tıpkı 24 Ocak depreminde olduğu gibi zor günleri geride bırakacağız.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com