Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 12 Şubat 2023 217 Görüntüleme

DEMİRCİ MİNİK BERAT’IN ÇABASINA KAYITSIZ KALMADI…

DEMİRCİ MİNİK BERAT’IN ÇABASINA KAYITSIZ KALMADI…

Minik Berat depremzede vatandaşları unutmamamıştı, ZİVER VAKFI ise Berat’ın çabasına kâyıtsız kalmadı…

Depremzede vatandaşlarımıza kıyafetlerini, oyuncaklarını ve karne hediyesi 50 TL’yi gönderip yürekleri ısıtan minik Muhammed Berat Ekinci’yi, ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ ziyaret etti…

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremin ardından Elazığlı vatandaşlar deprem bölgelerine çeşitli yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Depremzede vatandaşlara kıfayetlerini, 3 oyuncağını ve karne hediyesi 50 TL’yi gönderen yüreği büyük 8 yaşındaki Muhammed Berat’ı ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ ziyaret etti. Yazdığı not ile herkesi duygulandıran Muhammed Berat’ı ziyaret eden ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İş insanı Veysel DEMİRCİ gerçekleştirdiği ziyaretin ardından şöyle konuştu; “Yaşı küçük yüreği büyük hemşehrimiz Muhammed Berat Ekinciyi ziyaret ettim. Muhammed Berat’ın depremzede kardeşlerimize gönderdiği mektup beni çok duygulandırmıştı. Mektubu görünce ekip arkadaşlarıma hemen Muhammed Berat’ı bulalım, bizde küçük kardeşimizi ziyaret edelim dedik. Muhabbed Berat çok büyük bir yüreğe sahip. Kendisiyle konuşunca da bunu çok iyi anladım. Muhammed Berat’ın ailesine böyle güzel, vatanına milletine bağlı bir çocuk yetiştirdiği için çok teşekkür ederiz. Muhammet Berat gibi binlerce kardeşimizin destekleriyle yaralarımızı hep beraber saracağız. Allah ülkemize ve devletimize zeval vermesin.” Diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com