Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 13 Şubat 2023 198 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA BİN 428 BİNADA HASAR TESPİT ÇALIŞMASI YAPILDI

Kahramanmaraş’ta ki depremin ardından Elazığ’da hasar tespit çalışmalarına başladı.

Elazığ Valiliği Elazığ’da devam eden hasar tespit çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Elazığ’da şuana kadar 1428 binanın hasar incelemesi yapıldı.

Vatandaşlar hasar tespit sonuçlarını hasartespit.gov.tr ve E-devlet sistemi üzerinden görebilecek.

Elâzığ Valiliği’nden yapılan açıklamada; “06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ilimizde, binalarında hasar olan vatandaşların Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne veya Bakanlığın ALO 181 İhbar Hattı’na başvurmaları halinde dilekçe ve ihbarların geliş sırasına göre hasar tespit çalışmaları yapılmaktadır. Şuana kadar 1428 binanın hasar incelemesi yapılmış olup, incelemeler devam etmektedir. Hasar tespit sonuçları hasartespit.gov.tr ve E-devlet sistemi üzerinden görülebilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com