Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 14 Şubat 2023 194 Görüntüleme

GÜRGÖZELER: ELAZIĞ’IN DA OHAL KAPSAMINA ALINMASINI İSTİYORUZ.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından deprem yardım koordinasyon merkezi oluşturarak deprem bölgelerine yardımlar göndermişti. İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler yapılan çalışmaları aktararak, Elazığ’ın OHAL kapsamına alınmasını istedi.

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, koordinasyon merkezinde deprem bölgelerine yapılan yardımlar hakkında bilgiler vererek: “Adıyaman’da 4 gün kaldım orada koordinasyon merkezini oluşturmuştuk. İnsanlar akın akın ellerinde ne varsa getirerek yardıma koştular. Her ne kadar yıllardır ötekileştirme siyasetini uygulayanlar oldu ama başaramadılar. Bizler bölgeye yardım için koordinasyon merkezi oluşturduk. 98 bin su gönderdik, özellikle ilk hedefimiz Malatya idi, 5 bine yakın ekmek gönderdik. İl dışından gelen tırlar vardı bunları Adıyaman ve Malatya’ya yönlendirdik. Ayrıca teşkilat olarak kendi araçlarımızla da yardımlarda bulunduk. Malatya’dan şehrimize gelen misafirlerimiz oldu bunları da Ağın, Keban ve Baskil’e yerleştirdik. Onlara da kendi talepleri doğrultusunda yardımlara devam ediyoruz.” Dedi.

Elâzığ’ın olağan üstü hal kapsamına alınmasını isteyen İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler: “böyle acılı günlerde herkesin birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi lazım. Diğer illerde deprem oldu Elazığ’da da çok şiddetli hissedildi. Bugüne kadar 228 hasarlı bina tespit edildi ve yıkılan binalar oldu. Elazığ’ın da OHAL kapsamına alınmasını istiyoruz. Daha fazla zahiyat olduktan sonra mı alınması lazım. Bu bölgeyi de değerlendirmelerini istiyoruz insanlarımızın da beklentileri bu yönde.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com