Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, KÖŞE YAZILARI 19.02.2023 558 Görüntüleme

CEZMİ ORKUN YAZDI…SIFIRLAMA ZAMANI

Değerli vatandaşlar, İktidarlarında yoksulluğu kalıcı, yolsuzluğu yasal ve yasakları sıradan bir hale getiren AKP ve koşulsuz
destekçileri sanki hiçbir şey olmamış gibi umursamaz, pişkin hatta saldırgan bir tavır sergilemeye devam ediyorlar. Taşıma topluluklarla yaptıkları mitinglerde sanki bizler Mozambik de, onlar ABD de yaşıyormuş gibi, söylemleriyle algı oluşturmaya, karşı fikirde olan kişi ve siyasilere ağır hakaretlerde bulunmaya devam ediyorlar. Ayrıca MHP’nin ki hala sebebini anlamış değilim, muhalefete muhalefet ettiği bir siyasi çatışma ortamına sebep olmasını da
manidar buluyorum.

Kendisini iktidara taşıyan milletimizi; Sürtük, ananı al da git, sefil, siyasi eşkıya, onursuz, haysiyetsiz, haysiyet yoksunu, edepsiz, ahlaksız, kan emici, geri zekalı, zavallı, çürük vs. gibi ifadeleriyle aşağılayan Erdoğan, geçen gün miting konuşmasında “14 Mayıs’ta bunlara öyle çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar” diyerek siyasetteki seviyenin kendileri nezdinde ne olduğunu ortaya koydu. Tüm bu irite edici söylemlerini 6.Şubat günü yaşadığımız deprem sonrasında da gördük. Kamuoyunda tepkiyle karşılanan bu söylemlere milletimiz elbette gereken cevabı verecektir.

Erdoğan’ın aynı mitingde “Zavallılar, ne olacak sizin haliniz? Yazık, hem de çok yazık” ifadesine karşılık sormak lazım kime yazık acaba? başka ne diyor Erdoğan, “sistem değişti kronometre sıfırlandı ben birinci Cumhurbaşkanıyım!” Allah Allah YSK 13. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı mazbatasına neden 1 değil de 13 yazdı. Mazbatayı veren YSK sistem değişikliğinden bihaber miydi? yahu milletin aklıyla alay etmeyin artık. Değerli vatandaşlar, kabul edilemez bu söylemler elbette sahibine iade edilir. Öyle ya, ne demiş halkımız “kötü söz sahibine aittir”. AKP iktidarının ; enerjilerini mevcut sorunları çözmek yerine algıya dayalı siyasi rant peşinde koşmaları sonucu bizlere, “kısık sesle paraları sıfırlayanların yüksek sesle kuran okudukları” ve “vatandaşları aşağılayan cümlelerin sarf edildiği” iğrenç bir dönem yaşatılıyor. Özgür ve bağımsız bir toplum olmak varken, sizler biat ettikçe birçok şef, önder, başkan, reis bulabilirsiniz ama kolay kolay ATATÜRK gibi bir lider bulamayız. Ancak fikirlerini yaşatabiliriz, yaşatmak zorundayız.

Geçmişte olduğu gibi bugün de milletimiz bu siyasileri hayatından atacak yani sıfırlayacaktır. Aydınlık bir gelecek için iyi düşünmeli ve oylarınızla kutsal dinimizi istismar eden, milli hassasiyetlerimizle oynayan, gerçek cumhuriyet ve kurucusu Atatürk’ü anlamaktan yoksun olan ve siyasetlerini yalan, talan ve algıya dayalı yürüten bu iktidar ve koşulsuz destekçilerini sandığa gömmelisiniz. Tam da sıfırlama zamanıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

AFAD EK SÜRE VERDİ

AFAD EK SÜRE VERDİ

Tema Tasarım | Osgaka.com