Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Şubat 2023 397 Görüntüleme

ELAZIĞ ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINA ÇELİK SEÇİLDİ

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda Başkanlığa Fikret Çelik seçildi.

Genel Kurulda 2021-2022 yıllarına ait yönetim kurulu çalışma raporu okundu. Daha sonra 2023-2024 tahmini gelir gider bütçesi görüşüldü.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik konuşmasına Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet dileyerek başladı. Çelik, esnaftan sabır istedi. Çelik, “Depremde vefat edenlere Allahtan rahmet dilerim yaralılara acil şifalar dilerim. Şu durumda nasıl bu ödemeleri ne şekilde para gönderecekler mi göndermeyecekler mi o meçhul. Onun için esnaflarımdan sabır istiyorum yani başkan ne oldu denilmesin zaten olduğu zaman biliyorsunuz telefon edip çağırıp kredilerinizi veriyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com