Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Şubat 2023 173 Görüntüleme

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Tarafından, Psikososyal Destek Çalışmaları Devam Ediliyor.

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Tarafından, Depremzedelere Yönelik Psikososyal Destek Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında başta Elazığ il merkezi olmak üzere, Baskil, Keban, Ağın, Sivrice ilçelerinde depremden dolayı mağdur olan vatandaşlara yönelik Psikososyal destek Çalışmaları devam ettiriliyor.

Psiko-sosyal destek kapsamında özelikle çocuklara yönelik müzik atölyeleri, boyama, oyun terapisi, tiyatro ve psikolojik destek gibi etkinlikler sürdürülerek, bu sayede çocukların yaşamış olduğu travmanın unutulması sağlanıyor.

Aile ve Sosyal hizmetler il müdürlüğü tarafından Harput dini ihtisas merkezinde, konaklama hizmeti alan depremzede vatandaşlara Türk Halk müziği sanatçısı Aygün ÇAM tarafından müzik etkinliği gerçekleştirildi. Ayrıca oluşturulan mini çocuk korosu ile çocuk şarkıları seslendirildi.

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürü Ail Sait ÇEÇEN tarafından yapılan açıklamada, ilimizde etkilenen ve ilimize misafir olarak gelen depremzede vatandaşlarımıza yönelik Psikososyal destek çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com