Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 4 Mart 2023 762 Görüntüleme

YAZIKONAKGÜCÜ SPOR KULÜBÜ SEÇMELERE BAŞLADI

Elazığ 2. Amatör Ligi’ne bir takım daha merhaba dedi.

Elazig Yazıkonak Beldesi’nde  iş insanı Mehmet Telli’nin öncülüğünde kurulan Yazıkonakgücü Spor Kulübü, gerçekleştirdiği sporcu seçmeleri ile sportif aktivitelerine başladı.

BAŞKAN TELLİ: ”YAZIKONAK’IN SPOR ANLAMINDA GEÇMİŞTEN GETİRDİĞİ BAŞARILARI GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

Yazıkonakgücü Spor Kulübü düzenlenen bir kahvaltı organizasyonunda Elazığ Kamuoyuna tanıtıldı. Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Kulüp başkanı Mehmet Telli, Kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp Antrenörü Mehmet Temin ve basın mensuplarının bulunduğu kahvaltı organizasyonu sonrası sporcu seçmeleri yapıldı. Kulüp Başkanı Mehmet Telli, açılış konuşmasında  Yazıkonak Beldesi’nin spor alanında geçmişte büyük başarılara imza atmış sporcular yetiştirdiğini ifade ederek, geçmişten gelen bu başarıyı geleceğe, yetiştirecekleri sporcularla  taşımak istediklerini  söyledi. Telli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Spor Kardeşliktir’ diyerek çıktığımız yolda, önce beldemizin, sonra da ilimizin sosyal ve kültürel anlamda gelişimine katkı sunabilmek adına bu gün ilk adımını attığımız Yazıkonak Gücü Spor Kulübümüzün faaliyete geçtiğini duyurmak isterim. Önce beldemize, sonra da ilimize hayırlı olsun!

Gerek beldemizin gerek ilimizin sosyal kültürel ve sportif anlamda gelişmesine katkı sağlayabilmek için bugün kulübümüzün açılışının ilk günü. Biz futbolun sporun siyaset üstü bir güce sahip olduğunu düşünüyoruz. Bu noktada sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Bu sayede bütün Yazıkonak Belde halkının futbol adı altında birleştirici bir şekilde ilimizin sosyal, kültürel ve sporsal anlamda katkı sağlamak için, kalkınabilmesi için böyle bir adım attık. Bu alanda Hatif başkanımızın desteklerini çok yoğun bir şekilde aldık. Buradan da kendisine çok teşekkür ederiz. Yine gençlerimize futbola ve spora teşvik etmek adına geçmişte Yazıkonak Beldemizde yetişmiş Mehmet Kaplan’lar, Muammer Sürmeli’ler,  Mehmet Temin, Beşiktaş kaptanlığı yapmış Ulviler’in, bu beldeden, bu beldenin hamurundan yoğrulduğunu söylemek istiyorum.

Bizim sporsal faaliyetlerimizde sadece futbol olmayacak Satranç masa tenisi robotik kodlama İngilizce kursu bu gibi etkinlikleri de en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz. Kulübümüz, sadece bir spor kulübü olarak değil, çocuklarımıza küçük yaştan itibaren eğitim anlamında da destekleyici faaliyetlerde bulunmayı amaçlamaktadır.

Hedefimiz her anlamda başarı. 2. Amatör ligde faaliyetlerine başlayacak olan futbol takımımızla hedefimiz şampiyonluk. Bunu da başarılarımızla göstererek ilerde ilimizi temsil edecek takımlardan biri olacağımıza inancımız tamdır. Bu konuda bize desteklerini veren başta Yazıkonak Belediye Başkanımız Hatif Çadırcı olmak üzere herkese teşekkür ederiz.” dedi.

YAZIKONAK BELEDİYE BAŞKANI ÇADIRCI: ”YAZIKIKONAK’TA ÇOK YETENEKLİ GENÇLERİMİZ VAR”

Açılışta konuşan Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı da Yazıkonak Beldesi için, gençlerimiz için çok güzel bir adım atıldı. Beldemizin nüfusunda gençlerin payı çok büyüktür. Çok yetenekli gençlerimiz var. Atılan bu adım gençlerimiz için çok önemli ve fasydalı bir adımdır. Gençlerimizin  Yazıkonakgücü Spor Kulübünde, en güzel başarılara imza atacaklarına olan inancım tamdır. Yazıkonak halkı adına ve belediyemiz adına Yazıkonakgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Telli ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

GSİM İL MÜDÜRÜ ABDULSAMET EREN: ”YAZIKONAKGÜCÜSPOR KULÜBÜ, GENÇLERİMİZİN YETİŞMESİNE CİDDİ KATKILAR SUNACAKTIR”

GSİM İl Müdürü Abdulsamet Eren de sporun içinden gelen biri olarak bu gibi faaliyetlerin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yazıkonakgücü  Futbol Kulübü ile Yurtbaşı Beldesi’nde kurulacak olan futbol kulübünün  gençlerin hem zararlı kötü alışkanlıklarından korunmasına, hem de özellikle kendilerini geliştirip ilerleyen zamanlarda bir meslek sahibi olmalarına çok ciddi katkı sunacağını söyledi. Eren:

”  Yazıkonakgücü Futbol Kulübü ile  Yurtbaşı Beldesi’nde kurulacak olan futbol kulübünün gençlerimize faydası olacak. Buradaki gençlerimizin hem zararlı kötü alışkanlıklarından korunmasına, hem de özellikle kendilerini geliştirip ilerleyen zamanlarda bir meslek sahibi olmalarına çok ciddi katkı sunacaktır. Bugün de özellikle Yazıkonak Futbol Kulübünün kurulmasında belediye başkanımızın, teknik ekip başkanlarımızın, antrenörlerimizin ciddi emeği var. İçlerinde profesyonel, Elazığ’da tanınan Mehmet Temin’in de ciddi emeği var.  İnşallah buradan hem iyi sporcular çıkacak, hem de sporcularımızın geleceklerine katkı sağlayacak durumlar olacak.” dedi.

YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ: ”YAZIKONAK-YURTBAŞI KARDEŞTİR”

Seçmelere katılan Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz da Yazıkonak ve Yurtbaşı Beldelerinin kardeşlik vurgusuna dikkat çekerek şunları söyledi:

”Yurtbaşı – Yazıkonak el eledir. Başkanımızdan Allah razı olsun uyum içinde çalışıyoruz. İkimiz de  her konuda beraberiz. Başkanımızla inşallah sahada da, futbolda da beraber olacağız. Biz takımımızı kurduk. Yazıkonak da kurulduğu bugün elemelerini gerçekleştiriyor. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

AKBULUT: BÖYLE BİR KULÜBÜN KMURULMASI BELDEMİZ ADINA GURUR VERİCİ BİR PROJEDİR

Yazıkonakgücü Spor Klübünün açılışından duyduğu memnuniyeti dile getiren beldenin ileri gelen sakinlerinden İrfan Akbulut,

’’ Belediyemizin ve Mehmet Telli beyefendinin gerçekleştirilmiş olan bu organizasyonunu  bütün kalbi duygularımızla destekliyoruz. Çok güzel bir proje hayata geçirilmek için çok gecikmiş ve daha önce yapılması gereken bir projeydi. Ama bugüne nasip oldu. Yazıkonağımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com