Ana Sayfa GÜNDEM 6 Mart 2023 215 Görüntüleme

BAŞKAN YILDIRIM’DAN “BERAT KANDİLİ”MESAJI

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mübarek Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandiline ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. Allah’ın rahmeti ve nimetinin geniş bir şekilde tecelli ettiği, dert, bela ve musibetlerden kurtuluşu ifade eden Berat, bu nedenle müstesna bir gecedir.
Peygamber Efendimiz (S.A.V) bu gecede birçok insanın kurtuluşa ereceğini, affedileceğini, Allah’ın mağfiretine mazhar olacağını bizlere müjdelemiştir. Bundan dolayı bizler de bu geceyi tövbe ve istiğfar ile değerlendirmeliyiz. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan depremlere karşı birlik ve beraberlik içinde Devlet, Millet el ele depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için ciddi bir mücadele yürütülüyor. Bu düşüncelerle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu mübarek gecenin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlığın huzur ve kurtuluşuna, beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyor, tüm Elazığlı hemşehrilerimin ve İslam Aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com