Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 9 Mart 2023 285 Görüntüleme

KANGAL:” VAKİT DEMOKRASİ VAKTİDİR, VAKİT ATILIM VAKTİDİR”

DEVA Partisinin 3. Kuruluş yıldönümü kutlanıyor.Bu vesile ilevbi mesaj yayınlayan DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Mehmet Kangal,”Ülkemizin son yıllardaki kötü gidişatına dur diyecek birilerinin artık sorumluluk alması gerekiyor düşüncesi ile yola çıkan kadrolar , DEVA Partisi’ni kurdu.” Dedi.

Kangal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bundan tam 3 yıl önce, 9 Mart 2020 tarihinde Genel Başkanımız Sn.Ali BABACAN’ ın öncülüğünde DEVA Partisi’ni kurduk; partimizin kuruluşundan bugüne kadar tüm teşkilatlarımızla birlikte büyük bir fedakarlıkla çalışarak , ülkemizin geleceği adına emeğimizi ortaya koyup, büyük bir teşkilat yapısı ve milyonlarca gönüllü yol arkadaşı edinerek ilk günkü enerjimizle yolumuza devam ediyoruz.

Ülkemizin son yıllardaki kötü gidişatına dur diyecek birilerinin artık sorumluluk alması gerekiyor düşüncesi ile yola çıkan kadrolar , DEVA Partisi’ni kurdu, çünkü ülkemizin yarınlarına gidecek bir yol yoktu ve yeni bir yol açılması gerekiyordu. Klasik muhalefet anlayışının bu kötüye gidişi durduramayacağı belliydi.

Bizler DEVA Partisi’ni kurduk çünkü mevcut siyasi düzenin tamamından rahatsız olan halkımızın arasındaydık ve halkımızın derdini çok iyi biliyorduk. Evet, biz DEVA Partisi’ni ülkemizin her kesiminden gelen insanlarla birlikte yol yürümek için kurduk. Öteki-beriki demeden, ocu-bucu ayırmadan aynı masanın etrafında, 84 milyonun tamamının sesi olmak için buluştuk.

DEVA Partisi; sıfırdan, yeni bir kadroyla, siyasete ilk defa bu çatı altında giren çok sayıda arkadaşımızla ve yepyeni bir teşkilat yapısıyla kurulan bir siyasi partidir. DEVA Partisi, ülkemizin tümünü kucaklayan, yepyeni bir Türkiye tasavvuru ile yola çıkmış, ilkeleri ve değerleri üzerinde yükselen bir siyasi partidir. Merkezinde sadece insan ve insan onuru olan bir partidir.

Biz hep birlikte nasıl yürüyeceğimizi de biliyoruz. Bu ülkenin hangi yoldan gitmesi gerektiğini ,sevginin, saygının, eşitliğin ve adaletin esas olduğu, hakikatin yolundan bir an bile ayrılmayacağımızı biliyoruz.Hepsinden önemlisi, biz bu ülkenin daha iyi bir yönetimi, demokrasiyi, adaleti ve refahı hak ettiğini çok iyi biliyoruz. Bu ülkede yaşayan tek bir insanın dahi adaletsizliği, yoksulluğu, yoksunluğu hak etmediğine inandığımız için buradayız. Biz bu ülkede yaşayan tek bir insanın dahi yalnız kalmaması ve geride olmaması için buradayız.

Demokrasi ve Atlım Partisi; bu halkın içinden doğmuş, bu milletin içinden oluşup yola çıkmış bir siyasi partidir. DEVA Partisi halkımızla sürekli iç içedir. Halkımızla Demokrasi ve Atılım Partisi’nin yürüdüğü yol aynı yoldur. Baktığımız yarınlar aynı yarınlardır. DEVA Partisi tüm Türkiye’nin partisi ve biz tüm Türkiye ile birlikte, Türkiye için hazırız.

Önümüzdeki seçimlerde 3 yıllık devrim niteliğindeki çalışmalarımızın karşılığını vatandaşlarımızın teveccühü ile alacağımıza inanarak, güçlü bir şekilde yönetime hazır olduğumuzu buradan tekrar etmek istiyorum.

Vakit demokrasi vakti, vakit atılım vaktidir.

DEVA Partimizin üçüncü yılının tüm ülkemize hayırlı olmasını ve daha nice başarılı çalışmalara imza atmak dileği ile güzel günlerde buluşmayı temenni ediyorum.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com