Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Mart 2023 220 Görüntüleme

Elazığ Belediyesi, Güneykent Mahallesi Otobüs Sefer Sayılarını Artırdı

Elazığ Belediyesi, Güneykent Mahallesi 61 numaralı otobüs hattına yeni bir hat daha ekledi.

Elazığ Belediyesi, Güneykent Mahallesi 61 numaralı otobüs hattına yeni bir hat daha ekledi.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yolcu yoğunluğu da göz önünde bulundurularak 63 numaralı hat 13 Mart Pazartesi gününden itibaren seferlerine başlayacak.

Daha önce 20 dakikada bir sefer yapan 61 numaralı ve pazartesi gününden itibaren seferlere başlayacak olan 63 numaralı hat 15 dakikada bir sefer düzenleyecek.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “61 numaralı Güneykent Mahallesi hattında çalışan otobüs saat başı ve buçuk saatlerinde; Ağır Bakım’dan hareket ederek Öğretmenevi Durağı’na, Malatya Caddesi güzergâhından Hazardağlı Kavşağı aşağısına, Kuvayı Milliye Caddesi’nden Özel Harekât önüne, Güney Çevre Yolu istikametinden önce sola dönüp TEDAŞ’tan devam ederek 2. Etab’a uğrayacaktır. Daha sonra 3. Etab’ı dönüp Çevre Yolu’ndan çıkıp şehir merkezi istikametine doğru gelecektir. 63 Güneykent numaralı hatta çalışan otobüs ise çeyrek geçe ve çeyrek kala saatlerinde; Ağır Bakım’dan hareket ederek Öğretmenevi Durağı’na, Malatya Caddesi TOFAŞ Kavşağı’ndan aşağı Özel Harekât önüne, ardından Güney Çevre Yolu istikametinden yukarı uğrayacak. 3. Etab’ı dönüp 80’ler Sokağı istikametini kullanacak olan 63 nolu otobüs, TEDAŞ istikametinden Çevre Yolu’na daha sonra TOFAŞ güzergâhından şehir merkezine gelecektir.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com