Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 12 Mart 2023 295 Görüntüleme

EROL “ATATÜRK’ÜN İSMİNE STADYUMDA BİLE TAHAMMÜL EDEMEYENLER’ ELAZIĞ HALKI BUNUN DEPERLENSİRMESİNİ YAPACAKTIR “

2019 yılında yıkılarak yeniden yapımına başlanılan Elazığ Atatürk Stadyumu, tamamlanan inşaatın ardından üzerine asılan Elazığ Stadyumu tabelası ile tepkilerin odağında yer aldı. Konuya ilişkin tepki gösteren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Açıklamasında:

“Atatürk’ün ismine stadyumda bile tahammül edemeyenler, biz bunu 2019’da öngörmüştük.
Elazığ halkı bunun değerlendirmesini yapacaktır .Görev yine bize düştü, hemen gerekli görüşmeleri yapıp Ulu Önderimizin adının stadımıza verilmesini sağlayacaz. Merak etme Elazığ artık sahipsiz değilsin.” ifadelerine yer verdi.

Konuyu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile görüştüğünü açıklayan Erol; Bakanın konunun takipçisi olacağını belirterek şu açıklamada bulundu:

” Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile telefonla görüştüm. Elazığ Stadyumu ile ilgili verdiğim bilgiler doğrultusunda inceleme başlatıp sürecin takipçisi olacağını ifade ettiler.
Sayın Bakan’a Elazığ halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com