Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 12 Mart 2023 236 Görüntüleme

DABAK “NE FARK EDER Kİ DİYEREK YAŞAMIMIZDAN NELER NELER ÇIKARILDI BİLİYOR MUSUNUZ?”

1974 yılından itibaren Elazığ’a 45 yıl hizmet veren Elazığ Atatürk Stadyumu 2019 yılında yenisi yapılmak üzere yıkılmıştı.  Yeniden Elazığ’a kazandırılan stadyumun yapımında son aşamaya gelinirken stadyumun adının “Elazığ Stadyumu ” olarak değiştirilmesi dikkat çekti. Yapılan stadyumun adından “Atatürk” ibaresinin kaldırılmasına başta sosyal medya platformu olmak üzere birçok basın yayın kanalında şehrin ileri gelen isimleri ve vatandaşlar tepki gösterdi.

Konuyla ilgili Harputtimes Haber’e özel açıklamalarda bulunan Eski Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahid Dabak;

“Malumunuz üzere Elazığ Atatürk Stadyumu ihtiyaca binaen yıkılmış ve yenisi yapılmıştır,  emeği geçenlere teşekkür ederiz. Ancak adlandırılırken “Elazığ Stadyumu” olarak değerlendirilmiş. Sosyal medyadaki paylaşımlarımıza da gelen destekle beraber birkaç yorumda “ne fark eder ki” gibi yorumlar gelmiştir. Düşünmek gerekirse ne fark eder ki diyerek yaşamamızdan neler neler çıkarıyoruz biliyor musunuz ? Ne mutlu Türk’üm diyene resmi kurumlarımızdan, Türkiye Cumhuriyeti okullarımızdan, Andımız. Bizi anlamak isteyenlere yeniden ifade edeyim biz stadyumun Elazığ Stadyumu olmasına karşı değiliz. Biz Elazığ Atatürk stadyumumuzu yeniden görmek istiyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com