Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 14 Mart 2023 197 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ’NDEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

DEVA PARTISI Elazığ İl Başkanı An. Mehmet Kangal,  14 Mayısta yapılacak olan 28.dönem milletvekilliği seçimlerine dair bir aciklama yaptı.Açıklamasında ilk defa seçimlere girecek olan DEVA Partisi’nin en az 41 ilde kendi logosu ile seçimlere gireceğini  hatırlatan Kangal, aday adaylığı başvuru sürecine dair bilgilendirmede bulundu.

Kangal tarafından yapılan açıklama şöyle :

“İlk seçim heyecanını yaşayan partimizde seçimlere girecek olan oartimizin milletvekili belirleme dönemi resmen başlamıştır.Geçen yıl yaptığımız açıklama doğrultusunda en az 41 ilde partimiz kendi adıyla, kendi logosuyla seçimlere girme kararı almıştı.

14 Mayıs 2023 , 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olarak demokrasi mücadelesi vermek isteyen, Deva partisinin ilke ve değerleri doğrultusunda millete hizmet yolculuğuna çıkmak isteyen vatandaşlarımızın, en geç 20 Mart saat 17.00’a kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Yapılacak başvurular ; il binamıza bizzat yapılabileceği gibi Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı ve internet üzerinden başvuru.devapartisi.org.tr adresi üzerinden de gerekli evraklar tamamlanarak yapılabilecektir.

Başvuru ücretlerine ilişkin ise ; partimizce daha çok vatandaşımızın demokrasi mücadelesine katılımını sağlamak üzere, ülke genelinde 5000 TL , kadın ve gençlerimize yönelik ise 2500 TL olarak belirlenmiştir.Elazığ’ ında içerisinde olduğu afet bölgelerine özel olmak üzere ise temsili olarak 1000 TL alınmasına karar verilmiştir.

Bu sürecin başta ülkemiz , şehrimiz ve partimiz adına hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyor, başvuru yapacak yol arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum .”

DEVA PARTİSİ ELAZIĞ İL BAŞKANI
Av. Mehmet KANGAL

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com