Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 15 Mart 2023 179 Görüntüleme

ELMÜTDER BAŞKANI AYAZ’DAN KAHRAMANMARAŞ VE ADANA MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ BAŞKANLARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği(ELMÜTDER)Başkanı Miraç Ayaz, Kahramanmaraş Müteahhitleri Birliği Derneği Başkanı Mehmet Kaya ve Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Haydar Çakıroğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, “Dünya tarihinin görmediği büyüklükte iki deprem yaşadık.Birlik, beraberlik ve dayanışma ile bu acılı günlerimizi inşallah aşmaya çalışacağız. Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Başkan Ayaz, Türkiye’de büyük bir seferberlik başlatıldığına dikkati çekerek, “Deprem bölgesine ülkemizin bütün şehirlerinden kurtarma ekipleri ve yardımlar gidiyor. ELMÜTDER olarak biz de ilk andan itibaren deprem bölgesindeyiz. İlk andan itibaren birlik, beraberlik ve seferberlik halinde yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Hep birlikte üstesinden geleceğiz”
Depremin 13,5 milyon insanı etkilediğine işaret eden Başkan Ayaz, “Bu insanların barınması, enkazların kaldırılması, çadırların ve konteyner kentlerin kurulması, sonra kaldırılan enkazların yerine yeni binaların inşa edilmesi hakikaten büyük bir iş ama elhamdülillah devletimiz, milletimiz büyük. Vatandaşlarımızın desteği, duaları bizim için çok önemli. Hep birlikte üstesinden geleceğiz inşallah.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com