Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 15 Mart 2023 597 Görüntüleme

İŞ İNSANI İDRİS DEMİRKIRAN YENİDEN REFAH PARTİSİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Milletvekili aday adayı olan İdris Demirkıran, il başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nda müracaatını yapan Demirkıran ,”Çıkmış olduğumuz bu kutsi davada daha aydınlık, daha güzel, geleceği parlak bir ülke istiyorsak eğer muhakkak doğru olan tarafı seçmemiz lazım. Bizim doğrumuz tektir ve biz doğrumuzu seçtik. ” dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, partilerinden milletvekili aday adayı olan İdris Demirkıran’a başarılar diledi. Ateş, “İdris kardeşimizin çıktığı bu yolda kendisine muvaffakiyetler diliyorum kendisi için partimiz için ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum. Ayrıca kendisi bu hizmet yolunu milli görüşte, Yeniden Refah Partisi çatısı altında seçtiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İDRİS DEMİRKIRAN: “BİZİM DOĞRUMUZ TEKTİR VE BİZ DOĞRUMUZU SEÇTİK”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday adayı İdris Demirkıran, her alanda daha iyi çalışabilmek ve Türkiye’yi ileriye götürebilmek amacıyla Yeniden Refah Partisi’nden aday adayı olduğunu söyledi. Demirkıran, “Biliyorsunuz ki asrın felaketlerinden birini yaşadık biz Allah tekrarını nasip etmesin dileyerek yaralılarımızı şifalar diliyor ölmüşlerimize de rahmet ediliyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutsi davada daha aydınlık, daha güzel, geleceği parlak bir ülke istiyorsak eğer muhakkak doğru olan tarafı seçmemiz lazım. Bizim doğrumuz tektir ve biz doğrumuzu seçtik. Allah’ın izniyle tarımda, hayvancılıkta, gelişmiş sanayicilikte daha iyi işler yapabilmek için bizlerde bu hizmete talip olduk. Rahmetli Erbakan hocamızdan başlayan bu davamızın şuan ki lideri Sayın Fatih Erbakan’la devam ediyoruz. 40. Yılımızı doldurduk Allah’ın izniyle 41 kere maşallah diyerek bende bu yola çıktım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com