Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2023 346 Görüntüleme

ELAZIĞLI MERVE DEMİR AK PARTİ İSTANBUL 2. BÖLGEDEN ADAY ADAYI OLDU

Mimar Merve Mermer, AK Parti’den İstanbul Aday Adayı Oldu

Mimar Merve Mermer, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Ak Parti İstanbul 2. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Mermer, aday adaylığı müracaatını Ak Parti Genel Merkezi’ne yaptı.
Mimar ve ralli pilotu Elazığlı Merve Mermer, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den İstanbul 2.bölgeden Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı.
Her alanda daha iyi çalışabilmek ve Türkiye’yi ileriye götürebilmek amacıyla Ak Parti’den aday adayı olduğunu söyleyen Mimar Merve Mermer, ” Hayatım boyunca edindiğim tecrübelerim gerek spor, gerek mimarlık gereksede iş hayatımdaki bilgi ve beceri birikimimi Ak Parti’den milletvekili olarak siz değerli Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarının desteği ile Milletvekili olarak hizmet etmeyi bekliyorum ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com