Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2023 146 Görüntüleme

GÜRSEL EROL, DEPREM ARAŞTIRMA KOMİSYONUNDA YER ALDI

TBMM’de, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında kurulan Araştırma Komisyonu’na üye seçimine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan kararda komisyon üyeleri arasında CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da yer aldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna üye seçimine dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karara göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonuçlarının tüm yönleriyle araştırılması, depreme dirençli yapı stokunun oluşturulması ve kentsel dönüşüm uygulamalarının etkinliğinin artırılması için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu Başkanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu oldu.

Milletvekili Veysel Eroğlu başkanlığında oluşturulan komisyonda komisyon üyeleri arasında CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da yer aldı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com