Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2023 375 Görüntüleme

İş İnsanı Sarı CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi  İş İnsanı Oğuzhan Sarı Elâzığ Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığını  açıkladı.

OĞUZHAN SARI: “AYDINLIK YARINLARI YENİDEN GÖRECEĞİZ!”

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yeniden bir umutlu başlangıç yapacağımıza yönelik inancımla, halkın iktidarında halktan biri olarak 2023 Milletvekili  seçimlerinde Elazığ CHP 28. Dönem Milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyor, halkımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum diyerek sözlerine başlayan, Elazığ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Oğuzhan Sarı ; “14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, demokratik cumhuriyeti ortadan kaldırma girişimlerine  karşı; emekten, demokrasiden, cumhuriyetten, güçlendirilmiş parlamenter sistemden ve sosyal hukuk devletinden yana olan bütün demokratik kitle örgütleri ve siyasi partilerin birlikte mücadele edebilecekleri son seçimdir. Halkımızla birlikte güçlü, demokratik, çağdaş hukuk devletini inşa etmek için seçimleri kazanacağız. Cumhuriyetin kazanımı olan fabrikaların, yabancılara ve yerli işbirlikçilerine peşkeş çekilmesine, işçinin memurun, emeklinin, köylünün ve esnafın sömürülmesine, basın özgürlüğünün ortadan kaldırılmasına izin vermeyeceğiz. Tam demokrasi ve güçlü bir parlamenter sistemi  halkımızla birlikte yeniden kuracağız. Yolumuz aklı ve bilimi rehber alan Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Cumhuriyet, 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu’nun, 100 yıllık reklam arası değil, uygarlık tarihimizde çağdaşlaşma ve demokrasi  yolculuğumuzun son halkasıdır. Bu duygularla, adaylığımı ilan ediyor, halkımızı 14 Mayıs’ta sandığa giderek aydınlık yarınları birlikte yaratmaya davet ediyorum. AKP iktidarında ülkemiz  büyük kırılmalar yaşadı, ülkemiz ekonomik olarak yıkıma sürüklendi. Bunun ilk ayağı Cumhuriyet döneminde kurulan ve ülkede ekonomik kalkınmanın lokomotifi olan fabrikalarımız, bankalarımız,  Kamu İktisadi Teşebbüsü(KİT) yok pahasına yandaşlara peşkeş çekilerek ekonomimizin can damarları kesildi. Ve bundan sonra ihale kanunu 192. kez  değiştirilerek, ihaleler denetimsiz bir şekilde beşli çeteye verilerek, yap- işlet- devret modeliyle ülke batırıldı. İkinci olarak, yargı, yasama ve yürütme birliği sağlanarak, kuvvetler ayrılığı kaldırıldı, adeta cumhuriyet rejimiyle hesaplaşmaya girildi. Halkımız Kürt, Türk, Alevi, Sünni diye ayrılarak böl parçala yönet taktiği izlendi. Laik ,bilimsel eğitim ortadan kaldırılıp , Necip Fazıl rehber alınarak kindar ve dindar nesiller yetiştirme projeleri hayata geçirildi. Eğitim, cemaatlerin insafına bırakılarak genç beyinlerimizin geleceği karartıldı. Paralı eğitimin önü açılarak fırsat eşitliği  ortadan kaldırıldı. Bütün bu gidişata dur demek, 14 Mayıs’ta bu zihniyeti sandığa gömmek asli görevimizdir.” Diye konuştu.

OĞUZHAN SARI KİMDİR?

1993 Yılınde Elazığ’da dünyaya gelen Oğuzhan SARI, ilk, orta ve lise öğrenimi Elazığ’da tamamlamıştır. Başarılı geçen eğitim dönemlerinin ardından, Oğuzhan SARI, Lisans eğitimini Fırat Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde tamamlayıp iş hayatına atılmıştır. Türkiye’nin 6 ilinde gayrimenkûl sektöründe çalışmalar yapmakta olan SARI ayriyeten işletme sektöründeki çalışmalarıyla Elazığlı vatandaşlara hizmet vermektedir. 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Aday adayı olan Oğuzhan SARI, Elazığ’ın ve bölgenin Turizm alanındaki büyük eksikliklerini bilmekte, ve Elazığ’ın tanıtımı için çeşitli çalışmalar da yapmaktadır.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com