Ana Sayfa Uncategorized 16 Mart 2023 288 Görüntüleme

MEHMET KARACADAĞ AK PARTİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN RESMİ BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan Mehmet Karacadağ, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Ak parti ‘den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Mehmet Karacadağ, resmi müracaatını yaptı. Mehmet Karacadağ’a adaylık müraacatında büyük bir kalabalık eşlik etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday adayı Mehmet Karacadağ, resmi müracaatını il başkanı Şerafettin Yıldırım ve SKM Başkanı Semih Tekmen’e sundu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday adayı Mehmet Karacadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye ve Elazığ’a hizmet edebilmek amacıyla aday adayı olduğunu söyleyerek: “yıllardır gerçekten sayın Cumhurbaşkanımızın kendi partisiyle çıktığı yolda ve yaşımın o noktada olması itibariyle her noktasında görev aldık. Bu günü bekledik nasip olursa kendisinin gösterdiği yolda ve izde onunla beraber hizmet edebilmek için memleketimize, bayrağımıza ve vatanımıza canımızın son damlasındaki kana kadar mücadele edeceğimize bütün komuoyu önünde söz veriyorum. Allah nasip ederse hedefimizde ilimizde gerçekten yapılmayanı yapmak, bütün gönüllere girmek, siyasi düşüncesi ne olursa olsun herkesle birleştirici, ayrıştırıcı olmayan siyaseti inşallah bütün gönüllere nakşedeceğiz.” Dedi.

Kendilerine destek olanlara teşekkür eden Karacadağ: “öncelikle ben katılımlarınızdan dolayı bütün dostlara teşekkür ediyorum. Yaklaşık 14 aydır başladığımız bu seçim maratonunda bugün imzalarımızla beraber aday adaylığı başvurumuzla perçinlemiş bulunmaktayız. Gerçekten görülmeye değer bir kalabalık ve konvoyla siz değerli dostlarla renk kattık. İlk gün söylediğimiz gibi siyasette gerçekten olmayanı başaracağız yapılmayanı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com