Ana Sayfa GÜNDEM 18 Mart 2023 285 Görüntüleme

ELAZIĞLI GENÇ İŞ İNSANI HAMZA GÜR, DEVA PARTİSİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Deva Partisi Elazığ İl Teşkilatında uzun süredir görev alan Elazığlı Genç İş İnsanı Hamza GÜR, 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri için Deva Partisi’nden Elazığ aday adayı olduğunu açıkladı.

28. Dönem Genel Seçimlerine yönelik Elazığ Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu Çanakkele Zaferi’nin 108. Yıldönümü olan 18 Mart’ta gerçekleştiren Elazığlı İş İnsanı GÜR, başvurusu sonrasında İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yaptı.

Yaptığı açıklamada gerçekleşecek olan seçimlerin mevcut yönetimden kurtulmak isteyen, aydın bir Türkiye için önemli bir seçim olacağını vurgulayan GÜR, “Yaşanan her felakette ‘’kader’’ diyerek sorumluluğu üzerinden atan, vatandaşını hakir gören, hizmet etmeye değil efendi olmaya çalışan yöneticilerden bıktık.” ifadelerine yer verdi.

HİZMET ETMEYE DEĞİL EFENDİ OLMAYA ÇALIŞAN YÖNETİCİLERDEN BIKTIK

“6 Şubat tarihinde yaşanan büyük bir felaketin acısını yüreklerimizde hissederken bir de Sel felaketi ile karşı karşıya kalan Ülkemiz adına yaşanan bu acı günde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Bugün şahsım için ne kadar özel bir gün ise yüce milletimiz için de çok önemli bir gün olan şanlı 18 Mart Çanakkale zaferimizin 108’inci yıldönümünü saygı sevgi ve hürmetlerimle kutluyor ve canını dişine takıp vatan için can veren Seyid Onbaşıların, Mehmet çavuşların ruhlarını saygıyla yad ediyorum.

Yaşanan her felakette ‘’kader’’ diyerek sorumluluğu üzerinden atan, vatandaşını hakir gören, hizmet etmeye değil efendi olmaya çalışan yöneticilerden bıktık. Bu seçimler o nedenledir ki aydınlık ile karanlığın ayrımının yapılacağı seçimler olacak.
Bu seçimler, tek adam tarafından kaderimizin belirleneceği bir Türkiye’de yaşamak istemeyenlerin seçimi olacak.
Bu seçimler içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılardan refaha çıkacağımız günlerin seçimi olacak.” dedi.

GENÇLER  ÇAREYİ YURT DIŞINA GİTMEKTE BULUYOR

Milletvekilliği seçimlerinde genç bir iş insanı olarak gençlerin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapacağını belirten GÜR, gelecek kaygısı, işsizlik, düşünce özgürlüğünün kısıtlanması gibi faktörlerin, gençlerin yurt dışına gitmek istemelerinin başlıca sebepleri arasında yer aldığını bildirdi.

“Yapılan araştırmalara göre gençlerin gitmek istemelerinin altında yatan en büyük sebep ekonomi ve gelecek kaygısı olduğunu gözler önüne seriyor.” ifadelerinde bulunan İş İnsanı GÜR;

“Gelecek kaygısı, işsizlik, düşünce özgürlüğünün kısıtlanması gibi bir çok sorunla karşı karşıya kalan gençler çareyi yurt dışına gitmekte buluyor. Bu durum her ne kadar mevcut hükümet tarafından “Yurtdışı sevdası” olarak lanse edilse de yapılan araştırmalar gerçeği bir kez daha ortaya koyuyor.
Yapılan araştırmalara göre gençlerin gitmek istemelerinin altında yatan en büyük sebep ekonomi ve gelecek kaygısı olduğunu gözler önüne seriyor.” dedi.

HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞ VE YAŞADIĞI HAKSIZLIĞI DİLE GETİRMESİNE ENGEL OLUNMUŞ İNSANLARIMIZ VAR

DEVA Partisi’nin kurulduğu  ilk günden itibaren saha çalışmalarını gönüllü olarak yürüttüğünü belirten GÜR, Elazığ’daki insanların mutsuz olduğunu, her seçimde mevcut iktidar tarafından Elazığ’ın garanti görülmesinin ve  iş bilmez siyasetçilerin var olmasının , şehrin yalnızlığa terk edilmesine sebep olduğunu vurguladı.

Genç İş İnsanı GÜR, yaptığı açıklamanın devamında;

“Elazığlı genç bir hemşehriniz olarak, kurulduğu ilk günden bu yana bir gönül insanı olarak partimin hizmetinde çalıştım. Köy köy, sokak sokak, Çatalçeşme’den Şahinkaya’ya Hilalkent’ten Gümüşkavak’a Harput’a mahalle mahalle dolaştım. Ve gördüm ki Elazığ umutsuz. Her seçimde Elazığ’ı garanti gören, iş bilmez siyasiler ve kadrolar nedeni ile şehrimin yalnızlığa terkedildiğini gördüm. Depremi yaşayan şehrim onulmaz açlar yaşadı. Ne yazık ki hala yaraları sarılamayan insanlarımız var. Haksızlığa uğramış ve yaşadığı haksızlığı dile getirmesine engel olunmuş insanlarımız var. Ve bunun yanında çaldığımız her kapıda dertlerine DEVA olacağımızı gören halkımız var.
Ben Hamza Gür; bu topraklarda doğmuş bu toprakların ekmeğini yiyerek büyüyen, ülkesini ve şehrini seven genç bir vatansever olarak, Sn. Ali Babacan’ın liderliğinde ülkemize ve şehrimize hizmet etmek, genç, liyakatli, çözüm odaklı çalışan kadrolarla birlikte yürümek adına, ilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en iyi şekilde temsil etmek ve Elazığ’ın sesi olmak adına DEVA Partisi’nin milletvekili adayı olmak için yola çıktığımı siz değerli konuklarımıza ve televizyonları başında bizleri izleyen saygıdeğer vatandaşlarımıza bildirmek isterim. Sağlık ve esenlikler diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com