Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 18 Mart 2023 420 Görüntüleme

RECEP CEYLAN DEVA PARTİSİ’NDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Elazığlı İş İnsanı Recep CEYLAN, DEVA Partisi’nden aday adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında düzenlenen basın açıklaması ile başvurusunu gerçekleştiren CEYLAN, “Milletin mevcut iktidara bırakın 5 yıl, 1 ay daha tahammülü kalmamıştır. Gençlerimiz hayal kurmayı dahi bırakmış, bir çoğu çarenin yurt dışı olduğunu düşünmektedir.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik buhranın yönetilemediğine dikkat çeken CEYLAN;

“Öncelikle son zamanlarda meydana gelen deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Mevcut sistemin verdiği aksaklıkları acı tecrübelerle bir kez daha acı bir şekilde tecrübe ettik. Milletimizin desteği ile, sistemin verdiği aksaklıklara inşallah  14 Mayıs’ta son vereceğiz. 2020 yılında kurulduğu günden bugüne kadar azmin, mücadelenin ve başarının simgesi olan DEVA Partisinin, bu seçimin parlayan yıldızı olacağını hep birlikte göreceğiz. Milletin mevcut iktidara bırakın 5 yıl, 1 ay daha tahammülü kalmamıştır. Gençlerimiz hayal kurmayı dahi bırakmış, bir çoğu çarenin yurt dışı olduğunu düşünmektedir. İçinde bulunduğumuz ekonomik buhran yönetilememekte, her geçen gün halkımızın alım gücü daha da azalarak, fakirleşmektedir. İnsanlarımız tarım arazilerini ekemez ve hayvancılık yapamaz hale gelmiştir.

İyi niyet, dürüstlük ve adalet düsturu ile çıktığımız bu yolda, sizlere ve sizlerin aracılığı ile kamuoyuna çok açık ve net  bir şekilde ifade ediyorum ki; inandığım değerlerden hiçbir zaman taviz vermeden çalışacağım ve çalışmalarımla istikrarlı bir şekilde devam edeceğim.

Sistemin  verdiği aksaklıkları çözüme kavuşturmak için, daha yaşanabilir bir Elazığ için, var gücümle  çalışacağım.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com