Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 19 Mart 2023 539 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ADAY ADAYI SAİT CAN: ”BABACAN BİR LİDERİN ÖNDERLİĞİNDE, DEVA KADROSUNA KATILMAKLA ONUR DUYUYORUM”

Elazığlı Bankacı Sait Can DEVA Partisi Elazığ İl Başkanlığı’nda DEVA Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Partililer ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen aday adaylığı başvurusunda konuşma yapan Sait Can, DEVA Partisi’nin ehil insanlar ile işi bilen, donanımlı , adaletli ve mütevazi  kadroları olduğunun altını çizdi. Can açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

ASIL AMACIM, MEMLEKETİMİZDE DERMAN ARAYANLARIN DEVASI OLMAKTIR

”Bugün burada, sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Yakın tarihte memleketimizde yaşanan deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum.

Bu Zor günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun. Değerli hemşerilerim; 24 yıldır bankacılık sektöründe görev yapan bir kardeşiniz olarak siyasete girmemin amacı, milletime faydalı işler yapmak, gençlerimizin elinden tutmak, aydınlık ve ferah bir Türkiye için yol yürümektir. Bu ancak ehil kadrolarla mümkündür. Bu vesile ile aday adaylığı başvurusu için toplanmışken, asıl amacımızın memleketimizde Derman arayanların devası olmak olduğunu belirtmek isterim. Huzurunuzda ‘Babacan’ bir liderin önderliğinde,  DEVA  kadrosuna katılmakla onur duyuyorum.

Ne yazık ki, günümüzde milletimizin refahında gözle görülür bir iyileşme yaşanmamaktadır. Rantlaşma, hukuksuzluk, adaletsizlik, adam kayırmanın üst seviyede olduğu bu dönemde, devletimize ve milletimize zarar veren her türlü haksızlığa karşı dik durmak bizim görevimizdir. Bugün yaşadığımız adaletsizliğin, adam kayırmanın, ekonomik sıkıntıların başrolünde olan iktidarın saltanatının bitmesi için tek vücut olmamız gerekiyor. Ülkemizin içinde bulunduğu son durum dünya sıralamasında enflasyon ve adaletsizlikte ilk sıraları almışken; eğitim, üretim, insan refahı ve şeffaflık konularında maalesef son sıralarda bulunmaktayız.

Değerli hemşehrilerim, bunlara dur demek için DEVA  Partisi dedik. DEVA,  akademisyen ve ehil insanları ile , işi bilen, donanımlı, adaletli ve mütevazi bir kadro olduğu için DEVA Partisi diyoruz. Bu ülkenin vatandaşına saygılı ve halkını  hürmetle karşılayan bir kadroya sahip olduğu için Deva Partisi diyoruz. Kendi vatandaşını ötekileştirmeyen ve etnik ayrımcılık yapmayan, milletini eşit gören, gençlerinin önünü açan, millete patronluk değil işçilik yapan bir kadrosu olduğu için DEVA Partisi diyoruz. Bu vesileyle 14 Mayıs’ın şeffaf bir Türkiye için her derde DEVA olması dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum”.

DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Kangal da 3 yıl önce kurulan DEVA Partisi’nin iyi ve liyakatli insan düsturu ile çıktığı yolda ilk demokrasi sınavını verdiğini ve seçimlere tam kadro hazır olduklarını ifade ederek: ” Partimiz bu seçimle birlikte ülkemizin umudu olarak uzyn yıllar memleketimize hizmet edecektir. Seçim yakın ,zafer yakındır diyerek çıktığımız yolda halkımıza köy köy mahalle mahalle yaptıklarımızı, yapabileceklerimizi anlatacak ve seçimde inşallah sandıktan zaferle çıkacağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com