Ana Sayfa GÜNDEM 19 Mart 2023 540 Görüntüleme

İŞ İNSANI SİNAN TOPUZ DEVA PARTİSİ’NDEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Elazığlı İş İnsanı Sinan Topuz Deva Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlediği bir basın toplantısı ile DEVA Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu. DEVA Partisi’nin genç kadrolara verdiği önemden duyduğu memnuniyeti dile getiren Topuz, halkın beklenti ve taleplerini yerine getirmek için temsiliyetteki en güçlü ses olacağını ifade etti. Topuz konuşmasına DEVA Partisi İl Başkanı, Mehmet Kangal’a, parti teşkilatına ve kendini desteklemeye gelen vatandaşlara teşekkür ederek başladı. Topuz konuşmasına şöyle devam etti:

” Bugün burada Elazığ Deva Partisi milletvekilliği aday adaylığımızın başvurusu için bulunuyoruz. Bizleri burada yalnız bırakmayıp, bu kadar coşkuyla bizlere bu desteği sağlayan arkadaşlarıma, sevenlerime  değerli ilçe halkıma teşekkür ediyorum. Buraya  ilçem ve bunun yanı sıra Elazığ halkının, bütün eş, dost ve akrabalarımın desteğini yanımda olduğunu hissederek geldim. DEVA Partisi’ne başvuru yapmakla da gurur duyuyorum. Bizim Kovancılar ilçemizin, bugüne kadar  aday adayı veya milletvekili adayı aday adaylığı dahilinde hiçbir başvurusu veya talebi bulunmamıştır.

Siyasette her zaman önünde olan, kendine sunulanı seçmiş olan ilçemiz Elazığ’ın en büyük ilçelerinden birisi. Ancak siyasette belirleyiciliği belli olmasına rağmen, ne yazık ki sadece seçim zamanları hatırlanan ilçemizi siyasi arenada her türlü sorun ve taleplerini dile getirmek, çözüm sunmak ve en iyi şekilde temsil etmek için buradayım. Bugün burada halkımızın özverisi ve talepleri doğrultusunda başvurumuzu onlar için yaptığımızı belirtmek istiyorum. Buradan aday adayı olmak veya aday olmamız,  halkımız için daha güçlü ve daha samimi olacağını düşünüyoruz.

Yapacağımız işleri daha yüksek mertebelere getirmeyi ve bizimle beraber, yaş itibariyle gençlerin önünün açıldığını ve açılacağını görüyoruz.  Onlarla beraber daha iyi şeyleri yapacağımızı düşündüğümüzden dolayı DEVA Partisi’nden adaylığımızı açıklıyoruz.”

Konuşmasının sonunda deprem ve sel felaketinden dolayı başsağlığı dileklerini ifade eden Topuz şunları söyledi:

Ülkemizde büyük bir deprem felaketi ve ne yazık ki ardından sel felaketleri yaşandı. Yaşanan bu büyük afetlerde  hayatını yitirmiş olan insanlara başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Buraya gelip beni dinleyip destek verdiğiniz için de sizlere teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com