Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 19 Mart 2023 904 Görüntüleme

SEMİH IŞIKVER, MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Milletvekilliği aday adaylığı başvuru sürecinin hız kazandığı son günlerde MHP’den adaylık başvurularında atış yaşanmaya devam ediyor.

Ankara’da MHP Genel Merkezine resmi müracaatını yapan Elazığ eski MHP İl Başkanı Semih Işıkver, düzenlediği basın toplantısı ile Elazığ MHP milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

” Siyaset mümkün olanı yapma, mümkün olmayanı mümkün kılma sanatıdır. Bu bilinçle üç hilal sancağı en yükseklere taşımak için bu süreçte bir bütün halinde çalışacağız.” ifadelerinde bulunan Işıkver;

“Aziz Hemşehrilerim, Değerli Dava Arkadaşlarım, Saygıdeğer Hanımefendiler, Beyefendiler ve Basınımızın Güzide Temsilcileri;

Gönül verdiğim, her aşamasında, her kademesinde görev yaptığım, üyesi ve mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Elazığ Milletvekili Aday Adaylık resmi başvurumuzu parti binamızda gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Liderimiz, Teşkilatlarımız ve Kadirşinas Hemşehrilerimiz, bana Elazığ Vekili olarak temsil etme görevini tevdi eder ve Yüce Yaratan da bu görevi bana nasip ederse, verilen görevi bana layık görenlere mahcup olmadan, hemşehrilerimi en iyi şekilde temsil edeceğimin, milletimin emrinde ve hizmetinde olacağımın sözünü veriyorum.

Bir milletvekilinin asli görevlerini biliyorum. Görevimi en iyi şekilde yapabilmek için gerekli tecrübeye sahip olduğumu, eksiğim olursa gidermek için çaba sarf edeceğimi bilmenizi isterim. Siyaset mümkün olanı yapma, mümkün olmayanı mümkün kılma sanatıdır. Bu bilinçle üç hilal sancağı en yükseklere taşımak için bu süreçte bir bütün halinde çalışağız.

Bugüne kadar şahsıma verilen her vazifeyi eksiksiz yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonrada, elimizi değil gövdemizi taşın altına koymamız gerektiğine inanıyor, bu uğurda 14 Mayıs’a kadar durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan ilimiz için mücadele edeceğimi beyan ediyorum.

Şehitler, yiğitler diyârı memleketimiz Elazığ’a ve Cumhuriyetimizin 100.yılında “Lider Ülke Türkiye” vizyon ve misyonuna hizmet yolunda 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığımın şehrimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyor, adaylarımız kim olursa olsun TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDE TEK’LEŞECEĞİMİZİ, PARTİMİZİN SANDIKTAN ZAFERLE AYRILABİLMESİ İÇİN HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYACAĞIMIZI,

Sonuç ne olursa olsun;
HİÇBİR ZAMAN ‘BEN’ DEMEYECEĞİMİZİ KIYAMETE KADAR ‘BİZ’ DEMEYE DEVAM EDECEĞİMİZİ, bir kez daha ifade ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum…” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com