Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Mart 2023 332 Görüntüleme

PROF. DR. EROL KELEŞ AK PARTİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fethi Sekin Şehir hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol keleş AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı olmak üzere görevinden istifa etti.
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş’in 21 Mart 2023 Tarihinde AK Parti İl Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu yapacağı bildirildi.
Millletvekilliği aday adaylığını açıklayan Keleş, şunları söyledi.
”Değerli hemşehrilerim; AK Parti Elazığ Milletvekilliği aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz ve Elazığ’ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. ”
Aday adaylık çalışmaları kapsamında AK Parti İlçe teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştiren Keleş ,yoğun bir tempo ile çalışmalara başladı. Bu kapsamda; AK Parti iİçe Başkanı Ülküşan Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Perihan Yaşar, Gençlik Kolları Başkanı Harun Yahya Görgülü ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Keleş, daha sonra ilçe teşkilatlarını ve belediye başkanlarını  ziyaret etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com