Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 21 Mart 2023 294 Görüntüleme

VATANDAŞLAR GÖNÜL ADAMI ATİKELER’E DERT YANDI

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof.Dr.Mustafa Kemal Atikeler, Elazığ’da esnaf ziyaretlerine devam etti, Kapalıçarşı esnafı ve vatandaşlar ile buluştu. Kapalıçarşı da esnaf ile buluşan Atikeler, ağır depremler geçiren esnafları ve vatandaşları dinledi.

 

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof.Dr.Mustafa Kemal Atikeler, iki gündür devam eden Elazığ’daki Kapalıçarşı esnaf ziyaretlerini tamamladı. Kapalıçarşı da ki bir vatandaş, gönül adamı Atikelere dert yandı.

Kapalıçarşı da bir vatandaş Atikeler’e, “Biz ağır depremler yaşayan esnaflara biraz daha dokunun. Rabbim size iktidarlık nasip etsin” diye seslendi. Atikeler, Kapalıçarşı da son olarak esnaflardan hem alışveriş yaptı hem de onları dinledi. Kapalıçarşı da temaslarına devam eden Atikeler, esnaflardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

Atikeler’den esnaflara: “Sizin sorununuz bir imza ile çözülür”

Esnaflar, Atikeler’e, depremden etkilenen esnaflara Elazığ’da banka kredilerinin kısıldığını söylediler. Atikeler ise esnaflara, “Sizin sorununuz bir imza ile çözülür. Toplantı yapıp, eksikliklerimizi tamamlayıp yine geleceğiz” dedi. Atikeler Kapalıçarşı temaslarını tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com