Ana Sayfa Uncategorized 22 Mart 2023 290 Görüntüleme

ATA İTTİFAKI İL BAŞKANLARI VE TEŞKİLATLARI 100 BİN İMZA İÇİN ELAZIĞ ADLİYESİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

ATA İttifakı Elazığ’da seçim çalışmalarına başladı.

Dr. Sinan Ogan’ın ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı  olarak açıklanmasının ardından ittifak partilerinin il teşkilatlarında da çalışmalar başladı.

Bu kapsamda  Dr. Sinan Ogan’ın Cumhurbaşkanı Adaylığı için gereken 100 bin imza kampanyası için Zafer Partisi  İl Başkanı Onur Omrak. Adalet Partisi Elazığ İl Başkanı Zülküf Canpolat ve Türkiye İttifakı Partisi Elazığ İl Başkanı Özcan Özger imza kampanyası için vatandaşlar ve partililerle birlikte Elazığ Adliyesi’ne giderek imza verdiler.

Zafer partisi İl Başkanı Onur Omrak :” ATA İttifakı sorunların çözümü, ülkenin içine girdiği yönetilememezlik kaosunu çözecek bir ittifaktır. İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Sinan Ogan’ın adaylığı için imzalarımızı verdik. Tüm hemşehrilerimizi cumhurbaşkanı adayımız için imza vermeye davet ediyoruz.” dedi.

ATA İttifakı’nın siyasi çıkarların üstünde, ülke çıkarlarını korumak için kurulmuş bir ittifak olduğunu ifade eden Adalet Partisi Elazığ İl Başkanı Zülküf Canpolat,:” İddialı olarak girdiğimiz seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayımız Dr. Sinan Ogan’ın adaylığı için imzalarımızı verdik. Tüm vatandaşlarımız imzalarıyla destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com