Ana Sayfa GÜNDEM 22 Mart 2023 488 Görüntüleme

ZAFER PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZDEMİR,HALKIMIZ, ACİZ, BİATÇI  SİYASETÇİLERİN VARLIĞINDAN YORULDU

Zafer Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı  Serap Özdemir ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Seçime az bir zaman kala ülke genelinde siyasi partilerin ittifaklar kurması ve adaylık süreçleri de hız kazandı. Zafer partisi, Adalet partisi, Ülkem Partisi ve  Türkiye İttifakı Partisi bileşenlerinden oluşan ATA ittifakı da milliyetçi ve Atatürkçü çizgisi ile ön plana çıkıyor.

Ata ittifakı Partilerinden Zafer Partisi’nin Elazığ milletvekili aday adayı Serap Özdemir, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Hem ittifak olarak, hem de Zafer Partisi olarak çok büyük projelerle ülkeyi yönetmeye talip olduklarını belirten Özdemir, Ata İttifakı’nın iki ittifak arasında sıkışmış vatandaşların alternatifi olacağını belirterek:” ATA İttifakı olarak  bu sürece Zafer Partisi çatısı altında girmeye girmiş bulunuyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Sinan Ogan. Şimdiye kadar ı insanları Hüda Par ile işbirliği yapan Cumhur İttifakı ile HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı arasında sıkıştırmışlardı. Artık üçüncü bir alternatif var;  ATA  ittifakı. İttifakımız yerli ve milli bir ittifak. Türk Milliyetçileri ve Atatürk çizgisindeki her bireyin çatısı altında toplandığı bir ittifak.” dedi.

HALKIMIZ, ACİZ, BİATÇI  SİYASETÇİLERİN VARLIĞINDAN YORULDU

Genç milletvekili aday adayı Özdemir bir Elazığlı olarak, özellikle son yıllarda şehrin yaşadığı sorunları gözlemlediğini ve mevcut iktidarın bu sorunları çözmek yerine  sümenaltı ettiğini belirtti. Özdemir, ” Elazığ sosyo kültürel yapısı ile kendine has zenginlikleri olan bir şehir. İnsanımız ülkesini seven, vatan sevgisini bir çok değerin üstünde tutan bir mizaca sahiptir. Ne yazık ki mevcut siyasi erk, Elazığlılarıın bu meziyetlerini bir zaaf olarak algılayıp, göz boyamak dışında her hangi bir hizmet yapamamışlardır. Milliyetçiliğin kalesi olarak bilinen şehrimiz pandemi ve yaşadığı depremler sonrasında ağır yaralar almıştır. Esnafı iş yapamamış, halkı kendi kaderine terkedilmiş durumda. Liyakatsiz kadrolar, iş bilmez yöneticiler ve kendisini mecliste temsil etmekten aciz olan milletvekilleri yüzünden şehrimiz bu gün işsizliğin, üretimsizliğin ve yoksulluğun pençesinde kaderine terk edilmiştir. Zafer Partisi  olarak önümüzdeki seçimlerin ülkemiz için çok önemli bir dönemeç olduğunun farkındayız. Bu nedenle ben de Zafer Partisi Elazığ milletvekili aday adayı olarak üzerime aldığım sorumluluğun bilincindeyim. Her biri birbirinden yetkin, alanında uzman kadrolarla çalışmanın onurunu yaşıyorum. Elazığımızın yaşadığı bütün sorunlara çözüm getirmek için, hem sahada, hem mecliste Elazığ’ın sesi olacağım. Milletvekilliği makamı alınan kararları onaylama makamı değildir. Milletvekilliği makamı, temsiliyet yetkisini veren halkın sorunlarını gözlemlemek, çözüm için icra makamlarıyla görüşmek ve gerekirse çözüm üretme makamıdır. Halkımız aciz, biatçı siyasetçilerin varlığından yoruldu. Sesini duyuracak, kendisi için elini taşın altına koyacak vekiller istiyor. Bunu görüyor ve taahhüt ediyoruz. Mecliste halkımız için var olacağız. Yanlışa yanlış diyeceğiz. Doğrunun arkasında duracağız.” dedi.

 

TARIM BAKANININ SEL FELAKETİNDEN SONRA SÖYLEDİKLERİ, BU İNSANLARIN VİCDANLARINI KAYBETTİKLERİNİN GÖSTERGESİDİR

Depremin ardından yaşanan sel felaketinde de bir çok vatandaşın hayatını kaybettiğini anımsatan Serap Özdemir, Tarım Bakanı Vahit Kirişçi2nin sel felaketi sonrası yaptığı açıklamalara tepki göstererek şunları söyledi:

”Sel felaketinde de çok insanı kaybettik. Ve bir bakanın şu şekilde söylemi oldu :’Evet insanları kaybettik, ama toprak da suya doydu.’ dedi. Bu insanların aslında ne kadar vicdanını kaybettiğini bir göstergesidir. Altyapı sorunu var bu ülkede,  ne yazık ki Kızılay sorunu var bu ülkede. Organize olamıyorlar, bir koordinasyon sorunu var. Bu insanların hak ettiği bu değildi, böyle de olmamalıydı. ” dedi.

13 MİLYON MÜLTECİYİ GÖNDERECEĞİZ

ATA İttifakı olarak önceliklerinin Türkiye’yi mülteci yükünden kurtarmak olduğunu ifade eden Serap  Özdemir, ekonomik krizin yükü altında ezilen vatandaşların refahını sağlamak adına atılımlarda bulunulacağını ve itibardan tasarruf ederek, halk için çalışacaklarını söyledi. Özdemir, sözlerine şöyle devam etti:

“Çok önemli projelerimiz var.  Öncelikle Profesör Doktor Ümit Özdağ’ın dediği gibi, ülkedeki 13 milyon mülteciyi göndereceğiz. Buna bağlı olarak ekonomi üzerindeki yük hafifleyecek. Bunun dışında Devlet Planlama Teşkilatı tekrar kurulacak. Kuleli Askeri Lisesi açılacak. Köy Enstitüleri yeniden olacak. Daha bunun gibi birçok projemiz var. Biz Türk Milliyetçileri ve Atatürkçüler olarak, herkesi Ata ittifakı çatısı altında, Zafer partisini desteklemeye davet ediyoruz.”

BİZİM ATA İTTİFAKI OLARAK ÖNCELİĞİMİZ İNSAN

“İktidar partisinin ve ittifakının  deprem ve sel felaketinde geç müdahale ettiğini belirten Serap Özdemir, insanların sokak ortasında boğularak hayatlarını kaybettiklerini söyleyerek: ”İktidar partisi ve mevcut ittifak, deprem felaketinde nasıl  gecikti ve yetersiz kaldıysa, sel felaketinde de aynısı oldu. İnsanlar sokak ortasında boğularak öldü. Bizim Ata ittifakı olarak önceliğimiz insan. Ve vatan diyerek bu ittifakı kurduk. Biz itibardan tasarruf ederek, bu ülkede makam araçlarına,  saraylara para yatırmayarak, mültecilere para yatırmayarak, insanların refahını ve bu ülkenin ekonomisini kurtaracağız. Sonrasında, eğitimden sağlığa ,askeriyeye tüm sistemi yeniden kuracağız. Ve Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde bu ülkeye yeni bir düzen getireceğiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com