Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 23 Mart 2023 385 Görüntüleme

ADAY ADAYI RAMAZAN ERGİNÖZ HEM TEŞKİLATLARLA, HEM VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Ramazan Erginöz seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. İlçe ve belde teşkilatlarını ziyaret eden Erginöz, ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla da bir araya geldi.

Palu, Kovancılar, Karakocan İlçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Erginöz, ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek seçimler ve ilçelerin sorunları üzerine istişarelerde bulundular.

Erginöz ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirme yaparak: ‘’ Seçimlere az bir zaman kaldı. Yola çıkış amacımız belli. Yapmak istediklerimiz. Boş vaatler, ve temennilerle çıkmadık bu yola. Seçildiğimiz takdirde ilimizin ve ilçelerimizin gelişmesi, eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi konusunda sözümüz de projelerimiz de var. Amacımız sadece vekil olmak değil. Alışılmışın dışında halkın adamı olmak, halkı hakettiği manada temsil etmek ve halkın sesi olmak için yürüyeceğiz meclise.İlçe teşkilatlarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bize gösterilen teveccühten duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek isterim.’’ Dedi.

Teşkilat ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelmeyi tercih eden Ramazan Erginöz bu konuda da sırsdışı ve samimi tavırlarıyla oldukça büyük bir sempati topluyor. Vatandaşlarla dyaloğunda sıcak görüntüler veren Erginöz, ‘’Sadece kendi isteğim doğrultusunda değil, vatandaşlarımızın da bu konuda yoğun isteğini gördüğüm için girdiğim bu yolda, onların sıcak yaklaşımını hissetmek bizleri ayrıca mutlu ediyor.Vatandaşımız, derdini de, mutluluğunu da içtenlikle anlatıyor.  Ben sadece bir kesimin adayı değilim. Türk’ün de, Kürd’ün de, zazanın da, etkik kimliği ve inancı ne olursa olsun herkesin adayıyım.Vatandaşlarımız da bunu görüyor ve samimiyetimizi hissediyor. Türkiye’nin Yüzyılı’nda Elazığ’ımızın da güçlü bir temsiliyeti olacak artık. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com