Ana Sayfa Uncategorized 23 Mart 2023 301 Görüntüleme

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. AZAD ALINAK, RESMİ MÜRACAATINI YAPTI

Aday Adayı Dr. Azad Alınak, Resmi Müracaatını Yaptı.

Yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde CHP’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan, Dr. Azad Alınak resmi müracaatını yaptı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde CHP’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Dr. Azad Alınak, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.CHP Elazığ İl başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Azad Alınak’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

CHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Dr. Azad Alınak, Elazığ için faydalı çalışmalar yapmak için aday adayı olduğunu söyledi. Alınak, “28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Elazığ’dan Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığımı açıkladım, başvurumu yaptım. Önümüzdeki süreçte ülkemizin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak seçimlerde ülkemiz için ve özelde de ilimiz için faydalı olacak çalışmalar için görev almak istiyorum. Hepinizin desteğini bekliyorum. Öncelikle mevcut sistemde iktidarı almamız lazım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve sonrada ilimiz için partimize desteklerini bekliyorum” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com