Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 25 Mart 2023 436 Görüntüleme

İYİ PARTİ ADAY ADAYI KERİM EFLATUN:” ÜLKENİN ÜZERİNDEKİ KARANLIK 15 MAYIS SABAHINDA İYİLERİN İKTİDARI İLE DAĞILACAKTIR”

İYİ Parti Aday Adayı Kerim Eflatun, Elazığ Tuhafiyeciler Oda Başkanı Mithat Ulaş ile bir araya geldi. Elazığ’ın afet bölgesi ilan edilişinden sonra esnafın yaşadığı sorunlar konusunda istişarelerde bulundular. Esnafın yaşadığı sıkıntılar konuşunda görüşlerini paylaşan Eflatun, çözüm önerilerini de açıkladı. Eflatun, ziyaretine ilişkin değerlendirmesinde:
”Tuhafiyeciler oda başkanım değerli Mithat Ulaş’ı ziyaret ettik. İlimiz Afet bölgesi ilan edildikten sonra beklediğimiz gibi bir getirisinin olmadığını esnafın sıkıntılarının devam ettiğini söyledi.Kendilerine teşekkür ediyorum.
Aslında herkesin farkında olduğu bu gerçek karşısında esnafımızın içinde bulunduğu zor koşulların iyileşme süreci 15 Mayıs sabahı İYİ’lerin iktidarı ile başlayacak. Sadece esnaf değil, toplumun her kesimi bu karanlık günlerin geçmesini istiyor.Geleceğe umutla bakmak istiyor.Az kaldı.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com