Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 27 Mart 2023 256 Görüntüleme

BAŞKAN İDRİS ALAN, MİLLETVEKİLİ METİN BULUT’A TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, yeni dönemde Milletvekili adaylığına talip olmadığını açıklayan Metin Bulut’a birlikte çalıştıkları dönemlere istinaden teşekkür etti.

 

Vekilimizin gayretinin şahidiyiz.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “ Elazığ Milletvekilimiz Sn. Metin Bulut, 28. Dönem Milletvekilliği için başvuruda bulunmadığını açıklamıştı. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımız süresince iki dönemimizde de birlikte bu şehir için ortak mücadeleler verdiğimiz kıymetli Milletvekilimiz Sn.Metin Bulut’a, Elazığ’ımız için göstermiş olduğu mücadeleler için, icra makamı olarak; talep makamlarının görüşlerine göstermiş olduğu ilgi ve alaka için, her zaman istişareye verdiği önem için kendilerine teşekkür ediyorum. Vekilimizin göstermiş olduğu gayrete şahitlik ettik. Gelecek hayatında başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com