Ana Sayfa GÜNDEM 27 Mart 2023 417 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ADAY ADAYI GÜR, “VATANDAŞLARIMIZ EKONOMİK OLARAK ÇOK YORULDULAR”

DEVA Partisi Elazığ Aday Adayı Hamza Gür, saha çalışmalarını sürdürürken gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Vatandaş ile mahalle mahalle bir araya gelen Gür, vatandaşlarla istişarelerde bulunarak sorunların  çözümüne yönelik önerilerde bulundu.

Şehrin en büyük problemlerinden birinin ekonomik sıkıntılar  olduğunu vurgulayan Gür, “şehrimizde bir evde 4 depremzede ailenin yaşadığını biliyoruz ancak bu insanlar her hangi bir iş dahi bulamıyorlar. Vatandaşlarımız ekonomik olarak çok yoruldular” ifadelerine yer verdi.

Şehri sokak sokak, mahalle mahalle ziyaret etmeye devam eden Gür, 20 yıldır görev yapan mevcut hükümetin ülkeyi ekonomik olarak çıkmaza soktuğunu, kendisinin milletvekili seçilmesi durumunda dünyanın önde gelen tekstil ve otomotiv firmalarını Elazığ’a yatırım yapması için teşvik edeceğini dile getirdi. Gür açıklamalarının devamında;

“Çalışmalarıma aday olduğum süreçten itibaren başlamış biri değilim. Partime kurulduğu günden itibaren hizmet etmiş, Elazığ’ın sokaklarını, insanlarını, insanlarının sorun ve sıkıntılarını yıllardır sahada dinlemiş ve çözümü noktasında elimden geleni yapmış biri olarak diyorum ki  vatandaşlarımız ekonomik olarak çok yoruldular. Ve bu yorgunluklarını her defasında dile getiriyorlar.

Saha çalışmalarımızda bir evde 4 depremzede ailenin birlikte yaşadığını gördük ancak bu ailelerin ne ekmek alacak paraları var nede iş bulabiliyorlar.

Bu sorunların çözümlerine yönelik olarak bürokrasi ile Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen tekstil ve otomotiv firmalarını şehrim Elazığ’a yatırım yapmaya teşvik edeceğimi belirtmek isterim.

Biz bu sokaklarda büyüdük bey amca memleketimi kaderine asla terk etmeyeceğim. Bu vatan da bu vatandaşlarda bizim.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com