Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Mart 2023 363 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ADAY ADAYI CEYLAN: VATANDAŞLAR 15 MAYISTA İŞİNDE EHİL KADROLARLA DEVA BULACAK

Deva Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Recep Ceylan, saha çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. İftar sonrasında kıraathaneleri ziyaret eden Recep Ceylan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşların ekonomik krizin pençesinde tükenme noktasına geldiğini ifade eden Ceylan, ekonomi politikalarındaki yanlışlığın 7 den 70’e tüm vatandaşları olumsuz etkilediğini ve insanların içinde bulunduğu durumdan dolayı mutsuz olduğunu ifade etti.

Ceylan, AK Parti iktidarının mutsuz  bir toplum yarattığını ifade ederek, DEVA Partisi’nin ekonominin her alanında, tarımdan üretime, sanayiden hizmet sektörüne kadar iyileştirme ve kalkındırma projelerinin olduğunu belirterek şunları söyledi:

” DEVA Partisi’nin genç kadrolarıyla yol yürüyecek bir vekil adayıyım.İlimizde her esnafla, ulaşabildiğimiz her vatandaşla görüşüyoruz. Hasbihal ediyor, ilerde inşallah 15 Mayıs’tan sonra hayata geçireceğimiz icraatlarımızı anlatıyoruz. Vatandaşlarımız sunduğumuz projelerden oldukça memnunlar. Elazığ’ın sahipsiz olmadığının, dertlerine DEVA olacak kadroların varlığının farkındalar. AK Parti iktidarının 21 yıldır ülkeyi tamamen yanlışlıklar sistemi ile yönettiği apaçık ortada. Bunun en bariz örneğini de kadim Elazığ’ımızda görüyoruz ne yazık ki. 15 Mayıs’ta bu kara düzen son bulacak. Gittiğimiz ortamlarda vatandaşlarımız tarafından çok samimi karşılanıyoruz ve bu durum bizi son derece mutlu ediyor. Görüşmelerimizde görüyoruz ki gençlerimiz geleceklerinden kuşku duyuyorlar. Geleceğe dair bir umutları kalmamış durumda. Hepsi yurtdışına çıkmanın yollarını arıyor.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com