Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Mart 2023 258 Görüntüleme

ELAZIĞ BELEDİYESİ 150 GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Elazığ Belediyesi 150 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu.

Elazığ Belediye Meclisi, mart ayı toplantısında alınan karar gereği belediye bünyesinde geçici olarak istihdam etmek üzere 5 ay 29 gün süreli 150 erkek işçi alımı yapacak.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Geçici işçi alımı için 29 Mart Çarşamba günü başlayan başvurular 2 Nisan Pazar günü sona erecektir. Başvurular Elazığ Belediyesi internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek. www.elazig.bel.tr adresi üzerinden yapılacak başvurulara sadece Elazığ’da ikamet eden 18-55 yaş aralığındaki erkek adaylar müracaat edebilecekler.

EKSİK VE YANLIŞ BİLGİ GİRENLERİN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYECEK

Başvuru esnasında eksik ve yanlış bilgi girenlerin başvurusu kabul edilmeyecektir. Alımlar noterde gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belirlenecektir. Noterde gerçekleştirilecek kura çekim tarihleri ise daha sonra Elazığ Belediyesi web sayfası üzerinden ilan edilecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com