Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SPOR 30 Mart 2023 363 Görüntüleme

ELAZIĞ BELEDİYESPORLU 3 BOKSÖR ÇEYREK FİNALDE

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Elazığ Belediyespor Kulübü’nün 3 boksörü çeyrek finale kaldı.

Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Muğla’da devam ediyor.

61 ilden 448 erkek ve 236 kadın sporcunun katılımıyla Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlenen şampiyonaya Elazığ Belediyespor Kulübü 5 sporcu ile katıldı.

26 Mart’ta başlayan ve 1 Nisan’da oynanacak olan final maçlarıyla sona erecek olan şampiyonada 3 boksörümüz çeyrek finale yükselirken, 2 boksörümüz ise şampiyonadan elendi.

Şampiyonada 52 kiloda mücadele eden Merve Nur Atay Aydın’lı rakibi Kübranur Birlik’i, 67 kiloda mücadele eden Yusuf Mert Varol Sakarya’lı rakibi Muhammet Berat Öztürk’ü ve 80 kiloda mücadele Ömer Yürekli ise Antalya’lı rakibi Erman Ertosun’u ve mağlup ederek çeyrek finale yükselme başarısı gösterdiler.

Şampiyonada ayrıca 57 kiloda mücadele eden Elazığ Belediyespor’lu boksör Ezgi Öztürk ve 50 kiloda mücadele eden Alara Keleş rakiplerine mağlup olarak şampiyonadan elendiler.

YARI FİNALE YÜKSELMEK İÇİN MÜCADELE EDECEKLER

Elazığ Belediyesporlu boksörlerimiz Merve Nur Atay (52 kilo) çeyrek final maçında İstanbullu rakibi Zeren Erol, Yusuf Mert Varol (67 kilo) Bursalı rakibi Tarık Ahmet Çelebi ve Ömer Yürekli (80 kilo) ise Adanalı rakibi Hüseyin Ege Tekdemir ile karşı karşıya gelecek.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com